Vi har været så heldige, at få fingrene i originalt kamp-tryk til de danske landsholdstrøjer, som er det tryk, der sidder under DBU logoet. Vi har fået tryk til alle Danmarks gruppekampe, Holland-kampen inkluderet og du kan dermed både mindes den flotte sejr og forberede dig til de forestående gruppekampe.

I lørdags leverede det danske landshold den indtil videre største overraskelse til dette års slutrunde, da de slog de hollandske vice-verdensmestre 1-0. Du så sikkert kampen og så dermed også det kamptryk, der markedere kampen under DBU-logoet. Holland-Danmark, var den første åbningskamp Danmark nogensinde har vundet til en slutrunde, så hvis du ønsker at minde den store begivenhed, så har du nu muligheden for at gøre det på helt rigtig vis. Kampen blev spillet i Danmarks udebanetrøje og du kan altså få en trykt trøje magen til den spillerne optræder i, hvis du ønsker den helt autentiske oplevelse.

Foruden Holland-kampen, vil der også være mulighed for at få kamptryk til onsdagens kamp mod Portugal, der er uhyre sultne efter en sejr grundet et nederlag i den første kamp. Danmark kan sikre sig videre avancement fra gruppen med en sejr og din support kan ikke blive mere autentisk end en trøje med kamptryk. Danmark har hjemmebanefordel i kampen og vil derfor give deres røde hjemmebanetrøje debut - så lad os håbe den åbner med en sejr.

Slutteligt kan du foreberede dig på, hvad der kan ende med at blive en ægte skæbnekamp for det det danske mandskab. D. 17 juni møder Danmark Tyskland i den sidste gruppekamp og det kan vise sig at blive meget afgørende for stillingen i gruppe B. Lykkes det ikke danskerne at slå Portugal imorgen, kræver det en sejr mod Tyskland, hvis EM-håbet skal bevares. Vi har naturligvis kamptrykket klar, så hvis du vil lade op til "gruppe-finalen" i en trøje magen til den spillerne bærer, så har du chancen nu.

Du kan bestille din landsholdtrøje med kamptryk lige her.

Vi har trøjerne og trykket klar til de af jer, der skulle ønske det. Hvad syntes du om det? Er det noget du skal have på din Danmark-trøje? Hvis ja, hvilken en? Kommentarfeltet finder du nedenunder, så del endelig hvad du har på hjerte med os.