Unisport WebTV er tilbage med Profilen, hvor vi får en professionel fodboldspiller i studiet til en snak om fodboldstøvler, udstyr og karrierre. Samtidig kan du også se, om Månedens Profil kan sparke sig til tops på sparkehastighedslisten.

Jakob blænder igen op for Profilen, og har denne gang inviteret AGF'eren Osama “Ozzy” Akharraz i studiet til en snak om støvler, udstyr, rutiner og karriere.

Således snakker han med Osama om den nye Vapor VIII, hans første fodboldstøvler samt om hvordan han gearer op til en kamp. Du kan også høre hvordan Ozzy blev fodboldspiller, og hvad han hellere ville have gået til af sport, da han var lille.

Akharraz bliver naturligvis også sat foran fartmåleren, og proklamerer inden sparket, at han gerne vil slå Bajram Fetai på 4.-pladsen. Om det lykkes, og meget mere, kan du se i Profilen lige herunder.

Hvad synes du om Osama Akharraz' sæson indtil videre? Var det rigtigt at skifte Brøndby ud med AGF, og har han fået svaret sine kritikere igen på banen? Del meget gerne din kommentar med os herunder.