Amerikanske Warrior Sports kom godt fra land med lanceringen af Liverpools hjemmebanetrøje for 12/13-sæsonen. Nu er de klar til at følge op på successen med offentliggørelsen af Merseyside-klubbens udebanetrøje 12/13.

Hjemmebanetrøjen drog inspiration fra fordums storhedstid for Liverpool F.C. i 70'erne og 80'erne, for at trække den traditionsrige storklub ud af den formmæssige bølgedal de har befundet sig i de sidste par år - og som det var tilfældet med hjemmebanetrøjen, er der ligeledes blevet plads til den ikoniske Liver Bird på brystet. På ryggen er der gjort plads til tryk med din yndlingsspiller, eller måske endda dig selv? Vi ligger inde med trykket, om du ønsker Gerrard, Johnson, Suarez eller dig selv på ryggen.

De klassiske Liverpool-trøjer fra 70'erne og 80'ernes "Glory Days", var ofte produceret med en gul farve i kontrast til den røde trøje og dette var også tilfældet med dette års hjemmebanetrøje. Den gule farve går derfor også igen på den nye udebanetrøje og danner en flot og skarp kontrast til det grå/sorte sæt.

Målmandssættet er lavet i modsatte farveskema af markspillernes trøjer og er derfor hovedsageligt gul, med detaljer i sort. Foruden de sorte detaljer på målmandstrøjen er indersiden af ærmet blevet lavet i rød, så man i hvert fald ikke er i tvivl om, at det er The Reds.

Trøjerne er produceret i amerikanske Warrior Sports svedtransporterende materiale War Tech, der sørger for at transportere sved væk fra kroppen og bevare en behagelig temperatur. Dette skulle sikre, at trøjen er komfortabel at have på, selv når spilles i det 90. minut.

Hjemmebanetrøjerne er allerede kommet på lager og ligger klar til hurtig levering. Skulle du få lyst til at forudbestille udebanetrøjen, kan det gøres her med forventet levering i starten af juli - Kun 449,-

Warrior Sports har med deres nye Liverpool-trøjer givet den traditionsrige storklub et glimrende udgangspunkt for en tilbagevenden til engelsk topfodboldbold. Tror du, at det vender for Liverpool F.C. i de nye trøjer? Og endnu vigtigere, hvad syntes du om den nye udebanetrøje? Del din kommentar med os nedenunder.