EM 2012 er ved at være over os, og det fejer med et Unisport EM 2012-katalog, så du kan få dannet dig et overblik over mange af de lækre ting der er kommet til EM. Du kan både få kataloget fysisk og elektronisk - se her hvordan.

Op til en slutrunde kommer der efterhånden rigtig mange lækre produkter, og både nye støvlekollektioner, farver og naturligvis landsholdstrøjer rulles ud. Dem vil vi gerne give dig et samlet, lækkert overblik - og derfor har vi lavet et EM 2012-katalog.

Det kan du få mellem hænderne, når du handler på Unisport.dk - vi vedlægger nemlig alle bestillinger et EM 2012-katalog, så du kan finde dine favorittrøjer og -støvler.

Unisport-kataloget er dog også muligt at læse online. Du finder det nye Unisport EM 2012 e-page katalog lige her. På den kan du bladre helt som i det fysiske katalog, zoome og bruge direkte links til produkterne.

Hvad skal du have i det nye katalog - og hvilken landsholdstrøje synes du bedst om? Fortæl os endelig hvad du synes om alt det nye EM 2012 gear, og om du har fået dit eget eksemplar af kataloget endnu.