Amerikanske Warrior Sports står nu klar til at præsentere Liverpools hjemmebane trøje for 12/13-sæsonen, og det er en trøje, der med garanti vil sætte gang i nostalgien. Tilbage er den ikoniske Liver Bird, samt den stilede farvekombination af rød og gul. Du kan også se mere på www.unisport.dk/liverpool

Den nye hjemmebanetrøje bevæger sig ned af et meget retro stilspor, og med klassiske tiltag som krave og gammeldags V-hals, får trøjen et old-school udtryk.

Tilbage på brystet og logoet er den ikoniske Liver Bird, som ifølge historikere har repræsenteret byen Liverpool siden 1350'erne. Da det blev offentliggjort, at amerikanske Warrior Sports skulle stå for Merseyside-klubbens trøjer, var der nok mange skeptiske fans derude, men måske de har overbevist de tvivlende?

Da Liverpool i Januar skrev under med Warrior Sports blev det dermed til et farvel til de 3 velkendte Adidas-striber på brystet, for nu at gøre plads til det lille "W". The Reds sikrede sig samtidig den største sponsoraftale i britisk fodboldshistorie, da de blev enige om en 6-årig aftale, der vil indbringe klubber 223 millioner kr.

Vender man trøjen om, ser man den evige flamme, som repræsenterer det evige minde om de fans der mistede livet i Hillsborough-tragedien i 1989. Tallet 96 refererer til antallet af døde, og som altid vil blive husket i Liverpool.

På fronten af trøjen er det tydeligt, at farven for første gang længe er blevet lavet i farverne rød og gul. Det sender tankerne tilbage til Liverpools glory days fra 70'erne og 80'erne, hvor de dominerede engelsk fodbold.

Liverpool har frigivet en video, hvor du får lov til at se en række af stjernerne posere i det nye sæt samt giver deres mening til kende om trøjen. Husk at du selvfølgelig vil have mulighed for at købe hele sættet hos os, såfremt du får lyst til at klæde dig som din yndlings Liverpool-spiller.

Et andet sæt der også bliver tilgængeligt her på siden, bliver det smarte målmandssæt som du vil se klubbens nr. 25, Pepe Reina, vogte målet i. Du kan se sættet på manden selv i ovenstående video, samt høre hvad han syntes om det.

Skulle en af de ovenstående videoer have fristet dig, kan du se vores store udvalg af Liverpool spillertrøjer og sæt her - Prisen starter ved blot 449,-.

Nu da du har set den nye trøje, vil vi gerne høre din mening om den og der er jo meget at tage fat i; The Liver Bird er tilbage, detaljerne er i gul og den er lavet af amerikanske Warrior Sports - Er du tilfreds? Så lad os endelig høre fra jer Liverpool-fans nede i kommentarfeltet.