*For nogle uger siden var Jakob i Ikast og besøge Puma og FC Midtjyllands Jakob Poulsen. På agendaen var en dengang hemmelig støvle, nemlig den nye Puma evoSpeed 1, som de to gange Jakob skulle ud og teste. Det fik de lov til at gøre i den opsigtsvækkende camouflagefarve, og hvad der kom ud af den testsession, kan du høre her i dag.

Den nye Puma evoSpeed 1 er netop kommet på markedet, men vi fik allerede mulighed for at prøve en testmodel af støvlen for nogle uger siden. Det foregik på FC Midtjyllands træningsanlæg i Ikast, hvor Puma havde sat os og Jakob Poulsen i stævne.

Her fik Jakob og Jakob lov til at prøve den nye evoSpeed Camouflage-støvle, som var lavet specielt til testbrug - på den måde kunne begge få et indtryk af, hvad der var i vente med den nye speedstøvle fra Puma.

Godt nok var testmodellen ikke med helt samme specifikationer som den endelige evoSpeed 1, og vi besluttede os derfor for at give jer et eksklusivt førstehåndsindtryk af den nye støvle - baseret på Jakobs træningssession. Derfor kommer der naturligvis også en rigtig anmeldelse, når støvlerne er blevet testet igennem.

Se afsnittet herover, og husk at give din mening om og forventninger til den nye evoSpeed med i kommentarsporet herunder. Hvem tror du kommer til at score flest i den - Agüero, Falcao, Gomez eller Poulsen?