Den fantastiske nye Puma evoSPEED er kommet, og vi har selvfølgelig markeret det med en kampangne-side med en masse flotte features

Puma har for alvor meldt sig ind i speed-støvle kampen. Den nye evoSPEED 1 vil med garanti gøre livet svært for mange forsvarsspillere. Støvlen har en fantastisk fleksibel bund, der giver de bedst mulige betingelser når det kommer til hurtige retningsskift og vendinger.

Støvlen vejer ind på absolut respektable 180 gram i mikrofiber-versionen. Den fabelagtige skindversion har kun ni gram mere på bagen, så den hører også til blandt markedets absolut letteste støvler.

En ting er, at lave en let støvle. Mere eller mindre alle støvlemærker kan fremvise en næsten latterligt let model, men de færreste kan vise en støvle der samtidig har en solid komfort.

Det er lykkedes for Puma, at få disse to tilsyneladende uforenelige faktorer til, at spille sammen på en helt suveræn måde. Både Sergio Agüero og Mario Gomez har rost støvlens nærmest uhørte komfort, og begge verdens stjerner vil med garanti gøre støvlen ære i en meget nær fremtid.

Du skylder næsten dig selv et kig forbi vores Puma evoSPEED kampagneside, hvor du som altid kan finde et lækkert wallpaper til din baggrund, ligesom du selvfølgelig også kan se en lækker video med Puma evoSPEED.

Støvlen kan allerede nu forudbestilles her hos Unisport. Både skind- og mikrofiberstøvlen har forventet levering i starten af juni måned.

Puma - evoSPEED 1 K-Skind FG Hvid/Rød FORUDBESTILLING 1444,-

Puma - evoSPEED 1 FG Hvid/Rød FORUDBESTILLING 1444,-