I morgen, lørdag d. 19. maj, afholder vi den første Unisport Cup nogensinde, og turneringen tegner sig allerede til at blive en rigtig god dag. Fodboldfabrikken er klar, holdene er på plads og de mange spillesæt ligger klar - og vi glæder os enormt meget.

Rammerne er sat for en rigtig god fodbolddag, som ikke blot byder på en fodboldturnering i Fodboldfabrikkens fede lokaler i hjertet af København - der er nemlig også lagt i kakkelovnen til aftenens Champions League-finale.

Efter turneringen er slut bliver der således tændt grill op, hvorefter der vil blive vist det store finalebrag mellem Chelsea og Bayern München - med andre ord en dag dedikeret til fodbold og hygge.

Arrangementet er dog åbent for alle, og skulle du have lyst til at komme forbi turneringen, er du meget velkommen - også gerne, selv om du først kommer senere og ser Champions League-finale.

Om man er på stadion eller blot ser fodbold på skærmen, hører der sig grillpølser og øl til - og i morgen kan du fra 18.45-20.45 få en Heineken og pølser ad libitum, så du kan få stillet sulten. Det koster 100,- for deltagere i Unisport Cup og 125,- for alle andre, men er du sulten har det hurtigt tjent sig ind.

Boldene er pumpet, banderne er sat op og både Fodboldfabrikken og Unisport er helt klar til en super fed dag til Unisport Cup 2012. Skal du med og spille, eller kommer du bare og kigger? Om ikke andet håber vi at se dig!