De sidste mange år har vi set Nike geare op til en stor fodboldturnering med en superfed reklame til at akkompagnere deres specialdesignede støvlekollektion. Den nye reklamefilm kommer til at hedde My Time Is Now, og Nike har allerede frigivet en teaser for filmen, der inkluderer Cristiano Ronaldo, Fränck Ribery og Wesley Sneijder.

I videoen liner Wesley Sneijder et frispark op, og her får vi et lille kig til hans specielle T90 Laser IV Hvid/Grøn fra Nike Clash-kollektionen - men der er også et hurtigt glimt af en ny Nike-bold. Er det efterfølgeren til Seitiroen, vi har med at gøre her?

Hele videoens budskab er, at “The Next Wave Is Coming” - altså at den næste bølge er på vej. Nike har længe kørt med dette slogan, hvilket er dedikeret til de mange spændende, nye talenter på vej ind på den største scene - og naturligvis deltagerne i The Chance.

Hvad synes du om traileren - og tror du, at Nikes nyeste reklamefilm kan blive lige så god og populær som de tidligere Nike-reklamer? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.