Chelsea er i øjeblikket inde i den sidste fase af forberedelsen til Champions League finalen, og ved gårsdagens træning var mange af spillerne hoppet i de nye EM støvler.

Juan Mata (Spanien) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash

Den spanske elegantier har som en af de aller første fået lov til, at trække i den nye farvevariant af Vapor VIII. Indiskutabelt vil Nike også sende ham på banen i denne farvevariant på lørdag, så støvlen bliver eksponeret i årets vigtigste og største klubfodboldkamp. Mata har været en af nøglespillerne for Chelsea på deres vej til Champions League finalen.

Fernando Torres (Spanien) - Nike Total90 Laser IV Clash

Efter en næsten evig måltørke har el Niño endelig fået tur i den, og i sine nye Laser IV i den hvid/grønne Clash-variant vil han med garanti give Bayerns forsvar grå hår på lørdag. Det bliver også spændende, at se om Torres får tilkæmpet sig en startplads for Spanien ved sommerens EM-slutrunde. Der er i hvert fald ikke tvivl om at han har fået et propert fodtøj til lejligheden.

José Bosingwa (Portugal) - Nike Tiempo Legend IV Clash

Den portugisiske back, spiller i Nike's klassiske Tiempo Legend støvle, og fra Nikes side er det naturligvis oplagt, at give Bosingwa den nye hvide/sorte Clash variant af Legend støvlen. Grundet Chelseas mange defensive karantæner er det meget sandsynligt at Bosingwa skal vikariere i London klubbens midterforsvar i finalen mod FC Bayern München.

David Luiz (Brasilien) - Nike CTR360 Maestri Sort/Hvid/Orange Mixed Soleplate

Kun en enkelt af Chelseas spillere var, at finde i den nye Clash farvevariant af Nike's controlstøvle CTR360, men vi faldt alligevel over et interessant spot med den tidligere farve. Defensivspilleren David Luiz har fået sine støvler lavet med en hybrid-soleplate, som vi blandt andet kender det fra Vapor VIII SG-modellen. På rygtebasis er der forlydender om at Nike vil ændre alle deres SG modeller i alle siloer, så de fremover vil være med mixed soleplate.

Paulo Ferreira (Portugal) - Adidas AdiPure Blå/Rød

Selvom Chelsea spiller i Adidas er majoriteten af deres spillere, at finde i Nike støvler. Dog ikke Paulo Ferreira, der under træningen luftede EM-farvevarianten af Adidas AdiPure støvle. Denne AdiPure så vi Bastian Schweinsteiger træne i helt tilbage i januar måned, så Adidas har ventet længe på, at slippe den løs for alvor. Farvekombinationen er meget vellykket, og vi synes det ser rigtig skarpt ud. I øvrigt er det samme farvekombination som både Predator LZ og AdiZero også er kommet i.

Hvad synes du om disse spots? Hvilken af støvlerne tror du får størst succes i lørdagens finale? Hvem vinder finalen? Del din mening i kommentarfeltet