Vi har været en tur i det midtjyske, hvor vi faldt over en noget udsædvanlig fodboldstøvle på fødderne af FC Midtjylland-profilen Jakob Poulsen. Kig med her og se, hvad det er for nogle støvler, Poulsen har på.

Igennem tiden har vi set mange forskellige typer test-støvler - der har været masser af blackouts, og på det seneste har vi også set en del whiteouts. Pumas nyeste teststøvle er dog noget, vi endnu aldrig har set før med et helt vanvittigt design.

Vi forsøgte naturligvis at forhøre os hos midtbanespilleren fra FC Midtjylland, men han ville ikke ud meget meget om de nye støvler - og fokuserede i stedet på at jonglere lidt og få en god fornemmelse for dem. Poulsen spiller lige pt. i Puma King Finale SL, men måske der er et skifte på vej?

Støvlen er nemlig lavet med sort og hvid grafik, som henleder tankerne på den Dazzle Camouflage, som den amerikanske flåde brugte på deres skibe under 1. verdenskrig for at gøre det sværere at se skibenes form. Det samme er tilfældet med Pumas nye støvle, som er svær helt at kunne se detaljer på.

Støvlen er lavet med en overdel af mikrofiber, og vores gæt er, at der er tale om en speedstøvle fra Puma, da selve støvlens profil er lav og den samtidig ser relativt minimalistisk ud. Hvad det er for en støvle, Poulsen har testet, kommer vi til at bringe meget mere om - men indtil videre hører vi meget gerne bud fra jer.

Hvad synes du om Pumas Camo teststøvle? Er designet for vildt til dig, eller kunne du godt finde på at stikke fødderne i en nærmest zebrastribet støvle? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.