I weekends boot spots er det primært Adidas der dominerer billedet. Det tyske sportsmærke var i aktion i mange af verdens mest profilerede ligaer

Robert Lewandowski (Borussia Dortmund) - Nike Total90 Laser IV Blå/Sølv/Sort Der var lagt op til et brag af en pokalfinale i det tyske, hvor de tyske mestre Borussia Dortmund bød vicemestrene Bayern München op til dans. Fra kampens start sad de Schwarz/Gelbe på det hele, og det endte med en 5-2 udklaskning af Champions League-finalisten. En af kampens helt store profiler var Dortmunds targetman Robert Lewandowski der lavede hele tre mål i finalen.

Benjamin van den Broek (FC Den Bosch) - Adidas AdiPure IV Sort/Neon At AdiPure 11Pro efterhånden har et par måneder på bagen betyder ikke, at alle proffer kaster sig over støvlen. Van den Broek fra Den Bosch er en af de spillere der fortsat holder fast i den fantastiske fjerde udgave af Adidas' klassikerstøvle.

Ryad Boudebouz (FC Sochaux-Montbéliard) – Adidas Predator LZ miAdidas Sochaux' offensive midtbanemand har længe spille ti AdiZero, men han har været en tur forbi en af Adidas miAdidas-butikker og designet et par støvler der passer fantastisk godt til Sochaux klubfarver. Den skarpe læser har måske også allerede bemærket at farvevariationen minder meget om den som Adidas brugte ved VM i 2010.

Cesar Navas (Rubin Kazan) - Adidas Predator AdiPower miAdidas Også i det russiske er det populært at designe sin helt egne støvler. Således har Cesar Navas fra Kazan også lavet sin helt personlige støvle, og man må sige at det projekt er ganske vellykket.

Roman Eremenko (Rubin Kazan) - Adidas AdiPure II Rød/Hvid En anden Kazan spiller det skiller sig ud er finnen Roman Eremenko. Han holder stadig stædigt fast i den anden generation af AdiPure, og så endda i en farvevariant der er som skabt til Kazans rubin-røde dragter.

Roman Shishkin (Lokomotiv Moskva) - Adidas AdiZero Rød/Blå Andetsteds i Rusland viste Roman Shishkin den nye AdiZero EM-farvevariant frem. Shishkin har spillet syv landskampe for Rusland, og at han som en af de første får lov til, at spille i den nye farvevariant er måske et tegn på at han er tiltænkt en rolle ved sommerens EM.

David Beckham (LA Galaxy) - Adidas Predator LZ Pink/Hvid/Sort Ikke en ny Predator uden en signaturfarve til Becks. Denne gang har Adidas og englænderen overgået sig selv i et næsten absurd frækt design. Der er ingen tvivl om at det er en støvle der vil trække meget fokus til sig. Beckham indivede dem i øvrigt med manér da han i weekenden scorede på frispark.

Filippo Inzaghi (AC Milan) - Diadora Brasil Blackout Pippo tog i weekenden afsked med AC Milan efter 11 års tro tjeneste for Rossoneri. I sin sidste kamp lykkedes det naturligvis for Inzaghi, at lave det afgørende mål. Det bliver spændende, at se om den italienske målræv fortsætter karrieren, og evt. hvor det så bliver henne.

Xabi Alonso (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Blackout Madrids midtbanegeneral holder fortsat fat i den blackoutede variant af Predator LZ. Det tyder på at Alonso lige skal spille sin nye støvle til, men mon ikke vi snart får Alonso, at se i den Blå/Røde variant af Adidas rovdyr.

Shalrie Joseph (New England Revolution) - Adidas Samba 5 TF I den amerikanske Major League Soccer er der flere af klubberne der spiller på kunstgræs baner. Derfor er dette spot ikke en decideret sensation, men vi studsede da lidt da vi så, hvilke støvler som New England Revolutions kaptajn havde trukket på fødderne i weekend.

Robin van Persie (Arsenal) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Ja, okay. Det er ikke en nogen overraskelse at van Persie i sidste spillerunde trak i sine Predator LZ. Men van Persie har på det nærmeste været en enmandshær for the Gunners i denne sæson. Hele 30 sæsontræffere blev det til, så mon ikke den danske forsvarskæde bliver travlt beskæftiget ved det forestående EM.

Yuto Nagatomo (Inter) - Nike Mercurial Vapor VII Mango/Sort Inters japanske forsvarsslider spiller fortsat i sine Mango støvler med sorte snørrebånd. Her hos Unisport er vi altid glade for spillere der har gjort lidt ekstra ud af sine støvler, og vi giver klart thumbs up til Nagatomo

Hvad synes du om weekendens boot spots? Har du set noget vi ikke så? Fortæl os det lige her i kommentarfeltet