Adidas imponerer stort med deres revolutionerende Adidas AdiZero F50 medMiCoach og nu er det tid til EM farven, som vi har glædet os rigtig meget til at dele med jer.

Den nyeste AdiZero kollektion har på fornemste vis brilleret og det er blevet både til mål og masser af hæder til den teknologiske støvle. Det er en model som de fleste overvejer når de skal have nye støvler og som rigtig mange ender med at købe.

Nu er Adidas så på den igen, og har lanceret endnu en bemærkelsesværdig farvevariant, nemlig Rød/Blå, som vil blive rigtigt nem at spotte på fodboldbanen – og som kommer ganske godt i kølvandet på den populære den omvendte farvevariant, som allerede nu er ude.

Den rød/blå farvevariant af Adizero MiCoach ser vi første gang rigtigt til EM, hvor mange af spillets allerstørste profiler som Arjen Robben, Ashley Young, Michael Krohn-Dehli og Thomas Müller kommer til at bære den nye farve. Men allerede i FA Cup finalen i weekenden så vi dem på Stewart Downing.

Brugerne der er super vakse, kan nok huske at vi tidligere har bragt billedet af Schweinsteiger i netop denne farve til træning, men bare i hans favorit AdiPure IV. Det kan nok ikke vare længe før vi også kommer til at se denne, når nu både Predator og AdiZero er ude i fuld flor.

Den nye, røde Adizero MiCoach har naturligvis som sine tidligere farvebrødre også fået MiCoach-hjernen, som er den banebrydende teknologi med MiCoach-chippen, der kan måle og analysere din bevægelser på fodboldbanen – som du efterfølgende kan uploade til din computer, iPad eller iPhone og analysere eller dele med venner online.

Støvlen kommer naturligvis i både en skindudgave med en overdel af Goleo-læder samt en mikrofiberudgave af SprintSkin II, og støvlerne er for alvor blevet et kæmpehit grundet den lækre pasform og den lave vægt – i sandhed en støvle til spilleren, der gerne vil have bolden og blive set.

Adidas F50 Adizero MiCoach Rød/blå forventes at være klar til forudbestilling i løbet af eftermiddagen, men indtil da vil vi meget gerne høre hvad din reaktion på den nye farve er – så del meget gerne din mening med os i boksen herunder nyheden.