Adidas Predator er netop blevet lanceret i sidste uge, og med sine fem Lethal Zones redefinerer den fuldstændig Predator-konceptet. Støvlen kommer først på gaden i slutningen af måneden, men Jakob har allerede været ude og teste støvlen i nogle uger - og du kan derfor her få en eksklusiv anmeldelse af Predator LZ.

Fem uger før lanceringen af Adidas' nye udgave af deres hæderkronede Predator-serie begyndte tyskerne at tease og fortælle om hver af deres fem forskellige Lethal Zones, som hver især har til formål at give optimale betingelser for kontrol over bolden.

Støvlen er blevet udviklet i samarbejde med mange af spillets største profiler, som har sat sig ned med en hvid støvle og en sprittusch, og markeret hvor de helst ville have zoner til at hjælpe deres spil.

Alle disse data er blevet samlet sammen, og har givet den nye Predator LZ. Den var Jakob så heldig at få fingrene i på samme tid som mange af de professionelle i en blackoutet udgave, og derfor kan vi allerede nu bringe jer anmeldelsen af LZ - virker zonerne, eller er det blot gimmicks. Se med herunder og få svaret.

Du kan også forudbestille dit eget par af den Predator LZ lige her - fra kun 1.614,

Du kan også høre Jakobs mening om den ændring, Predatoren er gået igennem over det sidste stykke tid. Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig - både dine forventninger til LZ samt dine tanker om selve Predator-siloen. Har du noget på hjerte, er det bare at skrive en kommentar herunder nyheden. God fornøjelse!