I denne weekend var det naturligt nok den nye Adidas Predator LZ der fyldte mest i billedet, men der er også blevet plads til en del andre spændende spots - og en støvle vi ikke kan identificere.

Robin van Persie (Arsenal FC) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Custom Soleplate

Vi starter vores rundtur i det engelske hovedstad ´, hvor Arsenal hjemme tog imod Norwich. Noget skuffende måtte Champions League-aspiranterne nøjes med et enkelt point, men van Persies indsats kan der ikke sættes en finger ved. Den hollandske Premier Leauge topscorer lavede to mål i sine nye Predator LZ. Noget bemærkelsesværdigt har han valgt at få knopsystemet fra Predator X sat på sine støvler.

Steven Gerrard (Liverpool FC) - Adidas AdiPower Sort/Orange

Andetsteds i London var der finale i verdens ældste fodboldturnering, FA Cuppen. Steven Gerrards støvlevalg sprang i øjnene - ikke så meget på grund af de støvler han havde på, men snarre på grund af de støvler han ikke spillede i; Gerrard har i mange år været en af de absolutte frontfigurer for Predator-siloen, så det var mildt sagt overraskende at Liverpool-kaptajnen spillede finalen i AdiPower-modellen.

Dirk Kuyt (Liverpool FC) - Adidas Predator LZ Rød/Sort

Modsat sin anfører tog Dirk Kuyt den nye Predator i brug med det samme. Han har endda fået den elegante røde/sorte farvevariant, der er som skabt til Liverpools røde dragt. FA Cup finalen endte dog som noget af en skuffelse for the Reds, der tabte 1-2 til Chelsea.

Stewart Downing (Liverpool FC) - Adidas AdiZero Infrarød/Blå

Tredje og sidste spot fra Liverpool, er Stewart Downings AdiZero. Farven er endnu ikke offentliggjort, men det er en smule påfaldende at farvevalget minder meget om Predator LZ Blå/Rød samt den AdiPURE 11Pro i Blå/Rød, vi tidligere så Schweinsteiger træne i - mon vi snart får en lancering af farven her? Spændende ser den i hvert fald ud, og den matcher også Liverpools trøje rigtig godt.

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas AdiZero Blå/Rød

Indrømmet - det er hverken overraskende eller bemærkelsesværdigt at Messi i weekenden spillede i den blå/røde AdiZero. Men manden scorede fire mål, og har nu lavet 50 kasser i denne sæson - i ligaen vel, at mærke. Det synes vi fortjener et par linjer.

Michael Uchebo (VVV Venlo) - Adidas Predator X Grøn/Rød/Sort

Venlos nigerianske angriber holder stædigt fast i sine Predator X, hvilket er bemærkelsesværdigt, idet både AdiPower og LZ begge er blevet hyldet som bedre fodboldstøvler. Uchebo lader dog til at være godt tilfreds med sine Predator X, og i weekenden var der endda også mål i støvlerne. Uchebo scorede kampens sidste mål da Venlo hjemme slog Twente fra Enschede med 4-2.

David Texeira (FC Groningen) - Nike Mercurial Vapor Superfly III Lilla/Sølv

Den lilla Superfly er som skabt til Groningens udebanetrøje. Groningen har haft en sæson på det jævne, men klubben holdt trods alt nedrykningsstregen stangen, så de er også, at finde i næste sæsons Æresdivision.

Përparim Hetemaj (Chievo) - Puma Velocity 1.11 Gul

I italienske Chievo spiller den finske landsholdsspiller Përparim Hetemaj. I weekendens kamp mod Palermo var han trukket i sine gule Velocity støvler, og der findes næppe en støvle der matcher Chievos gule hjemmebanedragt bedre. Kampen mod Palermo endte i rent festfyrværkeri - da dommeren fløjtede kampen af stod der 4-4 på måltavlen.

Boja Jokic (Chievo) - Nike Total90 Laser III Hvid/Guld/Sort

Et andet interessant spot fra Chievo, var venstre backen Boja Jokic, der havde fundet et par gamle Laser III frem.

Kvalitet fornægter sig som bekendt aldrig, og Laser III var en rigtig klasse-støvle så der er ikke noget, at sige til Jokic stædigt holder fast i støvlen.

Ivan Cordoba (Inter) - Nike CTR360 Maestri II FG Blå/Hvid/Orange

I weekendes Milano-derby spillede columbianske Ivan Cordoba sin sidste hjemmekamp for Inter. Efter 13 år på San Siro takker Cordoba af. I sin sidste optræden spillede han i den blå udgave af Maestri-støvlen. Udover at støvlens farve passer perfekt til Inters trøje, så er det også værd at bemærke de meget lange knopper Cordoba har på sine støvler.

Giorgy Garies (Bologna) - Adidas AdiPure III Hvid/Sort

Det er ikke kun Bastian Schweinsteiger der med næb og klør holder fast i AdiPure III. Også Bolognas Giorgy Garies spiller fortsat i den tredje udgave af Adidas elegante AdiPure støvle.

Aaron Hunt (Werder Bremen) - Nike Vapor VIII Blackout

I Bremen er det åbenbart på mode, at spille i helt sorte støvle. Angriberen Aaron Hunt har i hvert fald ikke taget den mango-farvede variant til sig endnu. Han spiller fortsat i den blackoutede version af støvlen, men det i weekenden kunne han hverken gøre fra eller til, da Werder på sidste spillerunde tabte 2-3 hjemme til Schalke 04.

Tim Borowski (Werder Bremen) - Adidas Predator LZ Blackout

Også Hunt’s holdkammerat Tim Borowski spiller fortsat i en blackoutet støvle. Det er dog en Adidas Predator LZ som det drejer sig om, og her Borowski altså holdt fast i den testmodel, de professionelle har fået af Adidas. Borowski forlader til sommer Bremen efter lang og tro tjeneste.

Leandra Little (Doncaster Rovers Belles) - Pantofola d'Oro Lazzarini

Det er sjældent at vi ser det italienske mærke Pantofola d'Oro på fødderne af topspillere, men her har Leandra Little valgt at hoppe i Pantofola d'Oro Lazzarini, som er en helt enkel kængurulæderstøvle. Faktisk har Little tidligere haft Lazzarini-kollegaer som Jon Walters og Hatem Ben Arfa, som begge spillede i den røde model.

Dimitar Berbatov (Manchester United) - Adidas Predator LZ Rød/Sort Den bulgarske elegantier fra Manchester United spiller altid helst i den sorte farvevariant af Predatorstøvlerne, men da der ikke er kommet en sådan til Predator LZ, troppede Berbatov op i det tætteste han kunne komme, nemlig den Rød/Sorte model. Støvlen matcher Uniteds dragt perfekt - men spørgsmål er, om Berbatov kommer til at spille i djævlenes dragt til næste sæson også?

Djibril Cisse (Queens Park Rangers) - Adidas F50 Adizero Blå/Lime I London på Loftus Road mødte nedrykningstruede QPR de stærke Stoke City, og her trak Rangers sig sejrrigt ud af kampen med et livsvigtigt mål fra franske Djibril Cisse. QPR kan få en afgørende fod i mesterskabskampen, hvis de tager point fra Manchester City, så mon ikke alles øjne er på de blåstribede i næste weekend?

Emmanuel Adebayor (Tottenham Hotspur) - Adidas F50 Adizero Prime Blå/Lime I den anden ende af tabellen ligger Tottenham og kæmper om CL-pladserne, men Spurs snublede i weekenden. Det gjorde de på trods af en Adebayor-kasse, som togoleseren scorede i sine gamle Adidas F50 Adizero - altså støvlen før den nuværende generation. Interessant at både Cisse og Adebayor vælger den gamle model over den nye MiCoach Adizero.

Jochem Jansen (De Graafschap) - ? Vi har søgt og søgt, men har simpelthen ikke kunne finde ud af, hvilket mærke og hvilken model, Jochem Jansen spiller i - men synes hans blackoutede, klassiske kængurulæderstøvle skulle med alligevel. Vores første tanke var Mizuno, men logoet på siden passer ikke helt. Snuden minder om en Copa Mundial, og det samme gør sålen - men vi er på bar bund med et specifikt bud. Kan du hjælpe?

Det var, hvad weekenden havde budt på af støvlespots, og har du tilføjelser eller andre spændende spots, hører vi naturligvis gerne fra dig - også, hvis du ved, hvad Jansen spiller i. Ellers, så fortæl os meget gerne hvad du synes om de nye Predaot LZ, nu de har været i aktion.