I denne udgave af Niek The Chance er de tre scouts taget til den traditionsrige Østerbroklub B93

Nikes talentkonkurrence The Chance nærmer sig efterhånden slutningen. I denne udgave har alle tre scouts været en tur forbi B93 ved Svanemøllen for, at spejde efter talenter.

Både Mathias "Zanka" Jørgensen og Nicklas Jensen har i ungdomsårene været aktive for B93, så for de to var det også en tur tilbage til rødderne.

I det første klip overværer Nicklas Jensen og Dame N'Doye et træningspas, hvor mange af spillerne giver prøver på deres flotte tekniske kunnen.

De to scouts har svært ved, at bestemme sig for en enkelt spiller og det ender faktisk med at de vælger hele tre spillere. Souheib der er en væver og elegant kantspiller, Simon der er den hårdarbejdende og teknisk velfunderede midtbaneslider og til sidst Sebastian der er den boldsikre og forudsigende midterforsvar.

I det efterfølgende klip kommer Zanka også ud til B93's træningsanlæg ved Svanemøllen. Først fortæller Zanka lidt om sin tid i klubben, og om hvor stor en chance det er for drengene der skal vise sig frem.

Zanka mødes med de andre scouts, og efter at have set nogle forskellige skudøvelser vælger FC Københavns anfører to spillere den ene er den fremgragende tekniker Chahine, og som den anden spiller vælger Zanka meget interessant, at give den reaktionsstærke keeper Valbon en chance.

Alle de fem B93-drenge får chancen for, at vise sig frem ved Nike The Chance nordeuropæiske finale i Amsterdam i slutningen af maj måned.

Vil du også en tur til Holland, og vise dig frem? Så skal du skynde dig at lave en masse støj på Facebook så det bliver lige netop dit hold scoutsene kommer ud og ser næste gang. Hvad synes du om de valg som scoutsene har truffet?