Adidas' 12. generation af Predator, kaldet LZ, er lige på trapperne, og som femte og sidste led i tyskernes store lanceringskampagne har Adidas løftet sløret for den sidste dødbringende zone, Dribble.

Adidas lægger med deres Predator Lethal Zones i kakkelovnen til en støvle, der for alvor revolutioniserer både Predator-siloen og endda også markedet. Selve støvlen har gennemgået en dramatisk ændring i forhold til de tidligere modeller, og har skabt et koncept der skal give fuld kontrol uanset behov.

Dette koncept består af fem Lethal Zones - eller Dødbringende Zoner, som er så revolutionerende at Adidas gerne vil introducere dem separat. Nu er turen kommet til det femte og sidste område, Dribble.

Dette område sidder på ydersiden af vristen på Predator LZ, og er lavet af superblødt gummi, som sikrer optimalt greb i bolden. De små finner er ifølge Adidas placeret således at der opfordres til mange små boldberøringer, og så man konstant har kontrol over den lille runde.

Adidas har også akkompagneret den sidste zone med et par strofer, som lyder således:

“Dribble er voodoo. Han forvandler ben til gele og gør fødder til beton. Han zigger når du zagger. Drible er der, og pludselig er han ikke. Når du tror han er færdig, er kun mere på vej.”

Støvlerne kommer til at spille en væsentlig faktor i aftenens gigantdrama mellem City og United i Premier League, hvor både Samir Nasri og Luis Nani kommer til at spille i støvlen. Begge er driblere i verdensklassen, og spørgsmålet er, hvem af dem der kommer ud af aftenens opgør med armene i vejret?

Det var den sidste af zonerne på Predator LZ, som kort opsummeret har været First Touch, Drive, Sweet Spot, Pass og Dribble, og som alle komplimenterer hver sit vigtige element af kontrol over bolden. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en stor lancering af den nye LZ, og vi glæder os til for alvor at kunne løfte sløret for støvlen.

Hvad synes du om Predator LZ indtil videre? Glæder du dig til at støvlens endelige design? Husk at kigge med på Unisport.dk d. 5. maj, hvor det endelige design offentliggøres - og del endelig dine tanker om Dribble-området med os herunder.