I onsdags kvalificerede de sig til Champions League finalen, og nu er die Rekordmeister også klar til at præsentere den trøje de fra nu af skal bruge på fremmed græs.

De seneste dage har vi set flere af de tyske Adidas hold få nye trøjer, og nu følger den største af dem alle, FC Bayern München, så trop med en fræk og anerledes udebanetrøje.

Tysklands mest vindende klub spiller fremover deres udekampe i en hvid trøje, der har infrarød som accentfarve.

Trøjen har en helt rund hals, i den specielle og meget synlige infrarøde farve.

Adidas og Bayern München er det længst løbende trøje-samarbejde vi kender til i fodboldverdenen. Det bayersk-baserede sportsfirma har været officiel trøjeleverandør til die Roten siden 1965. Det er selvfølgelig også Adidas der har lavet og designet den nye FC Bayern München udebanetrøje.

Øverst på trøjens ryg står der "Bayern München". Det er en tradition i Bundesligaen at klubbens navn står på trøjens ryg. Bayern München har hidtil været den eneste klub, der har haft navnet stående over tallet - det har dog ændret sig nu, hvor Schalke 04 også rykker navnet op over tallet.

I nakken står der Bayerns motto "Mia san Mia". "Vi er vi" hedder på tysk "wir sind wir", men på den bayerske dialekt staves "wir" som "mir", mens "r" udtales mere som et "a". På bayersk bliver "sind" til "san", så "wir sind wir" bliver altså til "mia san mia". Den egentlige betydning er: "vi er dem som vi er". Det er et regionalt bayersk udtryk, der minder folk om stoltheden af, at komme fra delstaten Bayern.

På trøjen må klubbens eget logo naturligvis ikke mangle. Den tyske liga-sammenslutning har fastsat nogle regler for brug af stjerner over klublogoer. Når en klub har vundet 20 mesterskaber eller der over har man ret til, at bære fire stjerner over logoet, og da Bayern hele 22 gange har hentet det tyske mesterskab hjem, er det naturligvis fuldt fortjent at de har fire stjerner over logoet.

På maven af Bayern Münchens udebanetrøjer står der LIGA total!. Det er Deutsche Telekoms Bundesliga side, og det var faktisk også det der stod på maven af denne sæsons udebanetrøjer.

Robben, Ribery & co. spiller i trøjen for første gang i morgen, når man hjemme på Allianz Arena tager imod danske William Kvist og resten af VfB Stuttgart. Kampen bliver fløjtet igang kl. 15.30.

Tror du at Bayern napper CL-trofæet? Hvad synes du om den nye trøje? Del din mening i vores spændende debatforum*