Som målmand handler det om at have udstyret i orden, og derfor har vi sat et lille kampagnesite op, hvor du kan få overblikket over vores store udvalg af Sells-handsker i samarbejde med tidligere FCK-målmand Thomas Villadsen.

Sells er efterhånden blevet kendt som et ægte specialistmærke, og er blevet ganske udbredt både på deres oprindelige marked i England, men også rundt omkring i Europa. Dette skyldes ikke mindst høj kvalitet til nogle priser der er til at have med at gøre.

Sells har også indset, at det nordeuropæiske vejr godt kan være en smule omskifteligt, og har derfor lavet handsker til forskellige behov; Således har Sells 5 forskellige kategorier, som de deler deres siloer op i; Exosphere, Subzero, Aqua, Breeze og Terrain.

Exosphere er lavet med Sells' fineste teknologi, og handskerne har bl.a. det temperaturregulerende, NASA-udviklede materiale Outlast i handskerne, således at man altid er tempereret og behagelig - og samtidig sidder Sells' bedste latex på disse handsker.

Subzero er lavet, til når temperaturen rammer bunden af skalaen. Handsken er lavet af materialer, der holder på varmen, og som samtidig også sørger for at baghånden er vandskyende.

Aqua-kategorien er handsker lavet til vådt vejr, og her brillerer Sells med en af markedets bedste latexer til våde forhold med deres Adhesion Ultra-latex. Latexen er meget blød, og griber fænomenalt i vådt føre, men er også en tophandske under tøre forhold.

I Breeze-kategorien finder man en handske, der er lavet til spil på hårde, naturlige græsbaner. Handsken er lavet af en supersoft-latex, som trods navnet er lidt mere holdbar end Adhesion Ultra-latexen. Den er derfor perfekt som sommerhandske, og lidt mere holdbar i det.

Den sidste kategori er Terrain, som er lavet til spil på kunstgræs. Oftest betyder det, at handskerne laves med en latex, der er meget holdbar, men som ikke griber så godt - dette er dog en saga blot med Sells Terrain-handskerne, som både er holdbare og griber godt.

Alt dette kan være svært at overskue, og vi har derfor lavet en Sells kampagneside, hvor du kan få et overblik over alle produkterne, se en video med tidligere FCK-målmand og Sells-bruger Thomas Villadsen samt naturligvis få en splinterny skrivebordsbaggrund til din computer.

Hvad kender du til Sells, og hvilken af handskerne ville du vælge, hvis der var frit slag? Del meget gerne din mening om det engelske specialistmærke lige herunder.