Netop nu har du chancen for, at spare 70 % på Diadora Tura Elite Premium træningsdragter.

Står du og mangler en træningsdragt så behæver du faktisk ikke, at lede længere. Vi har været så heldige, at få et parti Diardora Tura Elite Premium træningsdragter på lager, og så endda til en helt fantastisk lav pris.

Diadora - Træningsdragt Tura Elite Premium Rød/Sort 199,-

Dragten er lavet i 100% børstet polyester, så overflades føles behagelig blød, og ikke synderligt syntetisk. Jakken har naturligvis lommer med lynlåslukning der gør at du naturligvis kan have ting liggende i jakken - også når du er på farten.

Diadora - Træningsdragt Tura Elite Premium Sort/Hvid 199,-

På jakkens inderside er der et mesh-for der giver en optimal ventilation, også på de dage hvor varmen kan blive det udslagsgivende element. I jakkens bund er der snore så du kan justere, hvor stramt jakken skal sidde.

Diadora - Træningsdragt Tura Elite Premium Sort/Grøn 199,-

Bukserne har naturligvis elastisk i livet, så de tilpasser sig efter lige netop dig. Bukserne har åbne lommer, og lynlås forneden der gør dragten optimal som paradedragt. Du kan nemlig bare lyne lynlåsen op så du kan du tage bukserne af, selvom du har støvler på.

Diadora - Træningsdragt Tura Elite Premium Marine/Hvid 199,-

Jakken kommer i fem forskellige farvevariationer: Sort, navy, grøn, rød og mørkerød. Til den navy og til den røde jakke er bukserne navy-farvede. Til de øvrige jakker er bukserne sorte.

Diadora - Træningsdragt Tura Elite Premium Rød/Blå 199,-

Prisen på et flot Diadora Tura Elite Premium er kun 199,-. En så flot træningsdragt fås næppe billigere!