Vi elsker fodbold, og synes rigtig godt om, når der kan arrangeres og spilles rigtig god fodbold. Derfor synes vi rigtig godt om Laudrup & Høgh Street 2012, og har også iværksat vores egen turnering, Unisport Cup 2012.

Brian Laudrup og Lars Høgh har i et par år arrangeret og afholdt deres Laudrup & Høgh Street-turnering, som rejser rundt til byer i hele Danmark og sætter et sandt streetfodbold-mekka op og lader drenge og piger mellem 8 og 14 år duellere på fodboldbanen.

I år kommer Laudrup & Høgh til Næstved, København, Aabenraa, Rudkøbing, Ringsted og Odense, og du kan læse meget mere om turneringen på vores Laudrup & Høgh Street 2012 kampagneside.

Samtidig har vi også oprettet vores egen turnering i Fodboldfabrikken, som vi kalder Unisport Cup 2012. Denne turnering er for de lidt ældre spillere på 15 år og opefter, og kommer til at handle om en masse lækker fodbold på Fodboldfabrikkens baner i København - hvor en af dem endda er blevet klædt i Unisport-farverne.

Samtidig kommer dagen til at stå i fodboldens tegn, da Unisport Cup 2012 afholdes d. 19. maj. Det er også dagen, hvor der spilles Champions League-finale, og derfor hiver vi efter turneringen grillen frem, spiser en grillpølse eller to og ser derefter Champions League-finalen i Fodboldfabrikken.

Med andre ord er der lagt op til en fed dag med masser af hygge, god fodbold og masser af sjov. Du kan læse informationer, regler for turneringen samt tilmelde dit hold på vores Unisport Cup 2012 kampagneside - det kan du gøre indtil d. 30. april.

Har du tilmeldt dig endnu, eller har du planer om at kigge forbi til et af arrangementerne? Del meget gerne dine tanker og forventninger til turneringerne herunder.