Flyv forbi forsvaret i den nye Umbro Velocita

12.10.2015

Skrevet af Mathias

Umbro Velocita er bygget til banens hurtigste spillere og explosive træk, så du kan angribe din direkte modstander og flyve forbi forsvaret. Alle støvlens teknologier er gearet til fart, så få et kig på dem og den nye farvevariant, som helt sikkert kommer til at gøre folk grønne af jalousi.

Velocita støvlen er bestemt en favorit her på Unisport kontoret. Det er nok ikke den model du ser alle de store stjerner på kæmpe kontrakter med, men støvlen kan vi uden tvivl blåstemple og beskedenhed til side, så ved vi rigtig meget om fodboldstøvler.

Vores kærlighed til støvlen bliver nok ikke mindre efter lanceringer af den her nye farvevariant. Den kommer til at matche vores Unisport FC holddragt perfekt, så der kommer nok et par personalekøb kunne jeg forestille mig.

Hopper du også i den nye støvle? Find Umbro Velocita lige her - kun 1249 ,-

At lade spilleren udnytte sit fulde fart potentiale er hvad alle speedstøvler stræder efter og måden Umbro forsøger dette med Velocita støvlen er en letvægts overdel, som stadig giver stærk lockdown effekt, så du føler dig tæt på jorden og får et kraftigt kick-off fra banen. Hvis du tilføjer dertil en sål der blander bladede og koniske knopper så har du en speedstøvle af højeste kaliber.

Det er vist ikke nogen hemmelighed at vi er helt vilde med Umbro Velocita støvlen, men hvad synes du om den nye støvle? Er grøn genialt, eller grimt?

ALT_TAG