I går blev hjemmetrøjerne for nogle af verdens allerstørste landshold, og heriblandt var den trøje, som Frankrig skal spille med under sommerens EM-slutrunde. Den trøje tager vi her et kig på - så vær med og oplev Les Bleus nye hjemmebanetrøje

Den nye franske hjemmebanetrøje byder på et vovet farvel til det traditionelle blå og hvide design, og er nu inspireret af militæruniformer. Således er trøjen udsmykket med marinens tonede, vandrette striber. De tynde striber er i den traditionelle, mørke franske blå mens de lidt tykkere striber er den såkaldte stillehavsblå.

Trøjens unikke krave er dekoreret med guldstriber, og er blevet inspireret med sin højde og sit udsnit af den franske og især parisiske modescene. Det samme er tilfældet for knappelukningen, der trækker referencer til polotrøjerne, og dermed skal franskmændene altså spille i utroligt elegante trøjer til sommer.

Endvidere er trøjen lavet med en lille guldmarkering på ærmerne, som kan give illusionen af, at det er en skjorte, hvor ærmerne er blevet foldet op. Samtidig spiller guld en central rolle på Frankrigs hjemmebanetrøje, da både hanen, FFF, stjernen i logoet samt Nike-swooshen er lavet i guld.

I nakken står der Nos differences nous unissent, som betyder Vores forskelle samler os. Dette er en reference til den forskellighed, der er i det franske samfund, og hylder altså, at man kan samles om nationens stolthed på trods af de mange forskelle. Det franske landshold emmer også af diversitet og forskellige kulturer, så det er en flot lille, detalje.

Frankrigs nye landsholdstrøje er allerede blevet meget flot modtaget, og du kan forudbestille dit eget eksemplar af Frankrig hjemmebanetrøjen lige her.

Du kan i øvrigt se den sjove lancering af den franske hjemmebanetrøje her, hvor sløret under høj musik og akkompagneret af heste blev løftet for den nye trøje.

Hvad siger du til Les Bleus nye hjemmebanetrøje - og glæder du dig til at se Yann M'Vila, Karim Benzema og Fränck Ribery i aktion til sommerens EM-slutrunde? Del meget gerne dine tanker om den nye trøje med os i boksen herunder.