Nike Chance er efterhånden kommet rigtig godt igang, og lige nu bliver der skabt meget støj på Facebook, hvor alle mulige forskellige fodboldhold forsøger, at tiltrække sig opmærksomhed

En af de klubber der har været rigtig dygtig til, at gøre opmærksom på sig selv er B1903 fra Gentofte. Chef scout Niclas Jensen fortæller i videoen lidt om, hvilke facetter i spillet han lægger sin fokus på.

B1903 mødte lokalrivalerne Skovshoved IF, og her faldt valget på den dygtige og målfarlige angriber Hamudi Mohammad fra 1903'erne.

Han får nu chancen for, at konkurere med andre talenter i den nordeuropæiske finale i Amsterdam sener i år.

Hamudi Mohammad blev den anden dansker der skal deltage i Nike Chances anden runde, men DU har stadig muligheden for, at blive den næste der skal pakke tasken og afsted til Holland. Du skal starte med, at tilmelde dig Nike Football Denmarks Facebook-app.

Herefter gælder det om, at få lavet så meget støj som overhovedet muligt, og så kan det være at det er dit hold som Niclas Jensen kommer ud og ser spille, næste gang.

Det var anden del af Nike Chance, hvad mener du om Niclas Jensens valg hidtil? Er du igang med at skabe støj omkring dit hold? Fortæl os meget gerne om det i boksen herunder.