Mandag betyder start på ugen - og dermed også et kig tilbage på weekendens støvlespots fra de mange store stadions rundt omkring i Europa. Her var der et kig til den nye zone på Predator LZ, et par gamle AdiPURE og naturligvis de helt personaliserede støvler. Læs med og find din favorit.

Gareth Bale (Tottenham Hotspur) - Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød I England var der lagt i kakkelovnen til de helt store FA Cup-opgør i turneringens semifinaler, og det blev da også nogle spændende kampe, som endte med at sende Everton og Tottenham ud i mørket og Liverpool og Chelsea i finalen. Gareth Bale spillede som sædvanlig for Tottenham i sine Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød, hvor Bale havde fjernet MiCoach-boblen.

Carlos Tevez (Manchester City) - Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange Der blev dog også kæmpet i Premier League, hvor Manchester City lagde stort pres på deres naboer fra United med en 6-1 sejr over Norwich. Den helt store vinder blev Carlos Tevez, der for alvor gjorde sit til at vinde City-fansenes hjerter tilbage med et hattrick. Tevez spillede igen i sine CTR360 Maestri Blå/Hvid/Orange med broderi af navn og flag på.

Samir Nasri (Manchester City) - Adidas Predator LZ Hvid/Rød
Tevez' holdkammerat Samir Nasri har de næste par uger vores store opmærksomhed, når han spiller - for Adidas har nemlig udstyret ham med den nyeste variant af Adidas Predator LZ-modellerne, som har fokus på det næste område, der sidder på vristen. Området - drive - kan du læse meget mere om i morgen her på www.unisport.dk, så hold skarpt øje med siden.

Cieran Clark (Aston Villa) - Adidas AdiPURE IV Hvid/Sort/Blå Aston Villa havde nok et par midlertidge fans fra City, da de spillede mod Manchester United, men The Villans kunne ikke holde United fra fadet og tabte 4-0. I kampen spillede Villa-spilleren Cieran Clark med et par Adidas AdiPURE IV i Hvid/Sort/Blå. Det giver stilpoint i vores bog, da støvlerne matcher Villas udebanedragt enormt godt.

Luis Nani (Manchester United) - Adidas Predator LZ Hvid/Rød Luis Nani var endelig tilbage fra skade mod Aston Villa, og den elegante portugiser scorede kampens sidste mål mellem United og Villa i kampens overtid. Dette skete i et par Predator LZ, men der var ikke tale om samme støvle som den Nasri havde på. Nani havde nemlig fokus på First Touch, altså det område der var fokus på i sidste uge. Nani er nok ligeglad, og kunne fejre sit mål med den berømte back-flip.

Patrice Evra (Manchester United) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Sort Venstrebacken fra Manchester United har længe spillet i de nye Tiempo Legend IV-farver som en af de første, men nu er franskmanden altså gået sine egne veje. Godt nok kan Evras Legend IV ligne den Hvid/Grønne variant til afveksling, men ved nærmere eftersyn er der tale om en model med sort swoosh. Et interessant valg af Evra, som må have haft den sorte sprittusch fremme - sålen på støvlen er nemlig stadig grøn.

Xavi Hernandez (FC Barcelona) - Adidas Predator LZ Hvid/Rød Xavi har længe været Predator-mand, og han skal naturligvis også med over, når den nye Predator Lethal Zones - eller LZ - rammer banerne. Rent faktisk går der rygter om, at Xavi skal være Predators hovednavn, så det er ingen overraskelse at han også spiller i promo-varianten af den nye LZ med fokus på touch-området.

Vicente Iborra (Levante) - Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Blå Levante-spilleren Vicente Iborra føjer endnu en spiller til listen over topspillere, der har valgt at hoppe i den Hvid/Blå variant af Vapor VIII, som han spillede i mod Barcelona i weekenden. Iborra og Levante kunne ikke stille noget op mod Barca og Messi, som vandt 2-1 og dermed holdt presset på Real Madrid.

Juan Pablo Colinas (Sporting Gijon) - Under Armour Dominate Pro Hvid/Sort Sporting-keeper Colinas var formentlig for enden af en masse FC Barcelona-ønsker, da Gijon spillede mod Real Madrid. Colinas kunne dog ikke forhindre en 3-1 sejr til Madrid, men gjorde sit bedste på kassen. Vi bemærkede ham dog mest for sine halv-retro Under Armour Dominate Pro i Hvid/Sort, som var en bundsolid omend lidt småklodset fodboldstøvle.

Ties Evers (De Graafschap) - Mizuno Morelia blackout
I Holland spillede Ajax mod De Graafschap, og her var Ties Evers fra Graafschap i et par blackoutede støvler, som vi fra lang afstand troede var et par blackoutede Adidas World Cup. Det viste sig dog ved et nærmere eftersyn at være et par Mizuno Morelia, hvor Evers selv har pillet det hvide Mizuno-logo af og lavet et par cool, cool støvler.

Travis Dodd (Perth Glory) - Nike T90 Laser IV Grå/Pink custom Det er sjældent, at man ser en støvle der er blevet fuldstændig overdekoreret, men det er næsten tilfældet for Travis Dodds T90 Laser IV. Disse støvler er blevet udsmykket af en lokal kunstner, som specialiserer sig i at lave aboriginal-inspireret fodtøj - og man må sige, at støvlerne gør deres klare indtryk.

David Beckham (LA Galaxy) - Adidas AdiPower Predator DB Blå/Neon Weekendens sidste spot er en rutineret herre, der stadig kan; David Beckham scorede igen for Galaxy på et flot langskud i sine signaturstøvler fra Adidas. En sjov lille ting er, at Becks har glemt at tage det lille sølvklistermærke af sålen på begge sine støvler - og selv om det ikke betyder det store, er det ikke noget man ser så tit.

Hvilket støvler har du bidt mest mærke i - og hvad forventer du dig af den kommende Predator LZ? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.