Adidas har netop løftet sløret for Chelseas hjemmebanetrøje for den kommende sæson, og den bliver naturligvis holdt i de vanlige blå nuancer. London-holdet har dog også fået en nye, interessant farve på trøjen, da accentfarven er guld for næste sæson. Se den nye Chelsea-trøje her.

Det nye guldtema er blevet inspireret af den sommer, man går i møde i London med OL 2012, og den nye Chelsea-trøje bærer kraftigt præg heraf. Således er både Chelsea-, Samsung- og Adidas-logoet lavet med guldfarve, og også Adids-striberne på ærmet er lavet med den gylden nuance, hvilket toppes af med en subtil guldstribe langs ærmekanten.

Samtidig har Adidas lagt nogle lidt mørkere, blå striber ind på midten af trøjen, hvilket skal være med til at give et elegant, stilrent look - og trøjen ser også en smule smallere ud som resultat heraf.

De gyldne farver fortsætter naturligvis på både shorts og sokker, hvor Adidas-striberne også er farvet helt gyldne. Ellers er trøjen naturligvis stadig kendte Chelsea-blå, mens sokkerne er overvejende hvide - i øvrigt en kombination af farver, som Chelsea har holdt fast i siden 1960'erne, og som efterhånden er blevet synonym med The Pensioners.

Chelsea har også naturligvis også fået nye målmandstrøje, som bliver en marinegrøn sag, naturligvis med guldstriber på ærmerne - og vi synes den ser rigtig godt ud.

Du kan allerede nu forudbestille din nye Chelsea hjemmebanetrøje til kun 549,-. Trøjen kommer i ClimaCool, og forventes at lande på lager omkring d. 10. maj.

HVad er din reaktion på Chelseas nye trikot? Er den noget for dig, eller var du mere til denne sæsons trøje? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet.