Påskens støvlespots tager et kig på de mange kampe, der har været spillet verden over i påskedagene, og der er lidt for enhver smag - du kan nemlig både se modificerede støvler, gamle og sjældent sete modeller samt naturligvis det allernyeste fra både Diadora og Adidas. Få dit ugentlige støvlefix med Påskens støvlespots lige her.

Samir Nasri (Manchester City) - Adidas Predator LZ Hvid/Rød
Vi starter i England, hvor der har været gang i den i påsken. I storkampen mellem Manchester City og Arsenal spillede Samir Nasri mod sin gamle klub i den kommende Adidas Predator LZ, som vi meget snart kan fortælle mere om. Indtil videre har vi kun kunne løfte sløret for touch-området, som er den røde belægning på Nasris snude.

Clint Dempsey (Fulham FC) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort
I kampen mod Chelsea i går aftes var naboerne fra London i en spændende kamp. Chelsea kom foran efter et tvivlsomt straffespark, men herefter fik Clint Dempsey igen scoret i sine Mercurial Vapor VIII fra Nike. Dempsey er brandvarm for tiden, og har nu scoret 16 mål i Premier League i denne sæson.

Jonathan Walters (Stoke City) - Pantofola D'Oro Lazzarini Rød
I kampen mod Wolverhampton spillede Stoke Citys Jon Walters i et par af sine helt røde læderstøvler fra det lille italienske mærke Pantofola D'Oro. Walters har længe brugt Pantofolaerne som supplement til sine Puma PowerCat 1.12, og mod Wolves røg de altså frem igen.

Paul Scholes (Manchester United) - Nike T90 Laser IV KangaLite Blå/Sølv/Hvid
Den aldrende Ginger Prince fra Manchester United scorede i søndags et af sine trademark langskudsmål, hvor han sparkede bolden utageligt i mål efter United-supporterne havde råbt “shoot” hver gang han fik bolden over midten. Scholes spillede i KangaLite-udgaven af T90 Laser IV i den Blå/Sølv/Hvide variant.

Wojciech Szczesny (Arsenal FC) - Nike T90 Laser IV KangaLite Blå/Sølv/Hvid
Også Arsenals målmand var trukket i den nye farvevariant af T90 Laser IV - og det var faktisk en af weekendens større overraskelser, da polakken ellers længe har spillet i CTR360-modellerne fra Nike. Mon Szczesny blot prøver T90 af, eller har han skiftet præferencer helt? I øvrigt lader Szczesnys sportsdrik ikke helt til at smage ham…

Adam Le Fondre (Reading) - Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Blå
Den engelske Reading-angriber med det franskklingende navn er en af få, vi endnu har set i den Hvid/Blå variant af Vapor VIII. Der er dog ingen tvivl om, at farven passer enormt godt til Le Fondres Reading-dragt, og han har farvematchet rigtig fint.

Kieran Richardson (AFC Sunderland) - Nike CTR360 Maestri II Elite Hvid/Rød/Sort
I Sunderlands kamp mod Everton i går spillede Kieran Richardson i CTR360 Maestri II Elite. Det er ikke noget nyt, men interessant er det, at Richardson ikke er kommet ud af sine Hvid/Røde/Sort Elites endnu.

Anthony Pilkington (Norwich) - Adidas F50 Adizero Blå/Slime
Norwich gjorde det onde ved Tottenham i går, og det var Anthony Pilkington en væsentlig årsag til, da han scorede kanariefuglenes første mål. Det gjorde han i sine Adizero fra den anden generation i Blå/Slime, som vi også så Luis Suarez var længe om at skifte fra.

Hatem Ben Arfa (Newcastle United) - Adidas F50 Adizero Sort/Orange
Nu vi havde fat i Jon Walters og Pantofola D'Oro, er det også interessant at nævne, at også Newcastles Hatem Ben Arfa har spillet i støvlerne. Ben Arfa har skiftet meget, og har både været i det italienske mærke, Nike og nu Adidas - men man må sige, at weekendens Ben Arfas solomål i Adidas-støvlerne gør dem værd at holde fast i.

DJ Campbell (Queens Park Ranger) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort
I den omtalte kamp mellem QPR og Manchester United blev den hurtige QPR-angriber DJ Campbell smidt på banen for at forsøge at bryde Uniteds belejring af londonerne - men som billedet antyder var det ikke den store impact Campbell havde.

Carlos Tevez (Manchester City) - Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange
Tevez har været længe om at komme videre fra sine første CTR360 Maestri-støvler, men nu lader det endelig til at argentineren er tilfreds med Maestri II. Således spillede han med den Blå/Hvid/Orange model mod Arsenal - endda med broderet argentinsk flag og noget vi tyder som “Flor” på indersiden.

Gareth Bale (Tottenham Hotspur) - Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød
I Spurs-kampen mod Sunderland først i påsken var Gareth Bale igen trukket i den nye Adizero-støvle, men endnu engang er det den model, hvor han har fået fjernet MiCoach-boblen under støvlen, hvorfor man kan se direkte op til indlægssålen. Underligt valg af Bale, men man må sige at det er skarpt udført med fjernelsen af boblen.

Maynor Figueroa (Wigan Athletic) - Umbro SX Valor II Hvid/Blå/Sort
I Wigans kamp mod Chelsea spillede Figueroa i en gammel, gammel Umbro-støvle, som er helt tilbage fra dengang de lavede deres SX-støvler. Figueroa spillede i SX Valor II-modellen i Hvid/Blå, som stadig ser ekstremt lækker ud.

Didier Drogba (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort
Drogba har længe været notorisk kendt for at være lang, lang tid om at skifte til nye støvler, og han har da også spillet i den Lilla/Sølv farvevariant af Vapor VIII i noget tid, selv efter Mango/Sort-modellen kom på markedet. Nu er Drogba så ved at få spillet Vapor VIII så meget til, at han vil bruge den i kamp, og ivorianeren spillede således en hel halvleg i den lysende støvle.

Ricardo Kaka (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Hvid/Rød
Ligesom Samir Nasri spillede Kaka også i den nye Predator LZ kampagnemodel, som kun bliver lavet til spillerne for at lægge vægt på de forskellige lethal zones, som støvlen har. Støvlen ser voldsomt fed ud med Reals dragt, men vi glæder os også til at kunne vise de endelige lanceringsfarver.

Marcelo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Lilla/Sølv
Den finurlige brasilianske venstreback Marcelo spillede ligesom Drogba i sin tidlige variant af Vapor VIII i Lilla/Sølv, men for at give den et ekstra pift havde han spicet dem op med snørebåndene fra sine Mango/Sort Vapors - en fed lille detalje, og så har man da støvler nok.

Jonathan Biabiany (Parma) - Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Blå
Det var dog ikke kun Le Fondre fra Reading, der var i den nye Vapor VIII i Hvid/Blå - også Parmas Jonathan Biabiany var trukket i den nye farvevariant, som vi altså ikke har set nogle af de store stjerner i endnu. Vi er dog store fans af den alternative farvevariant, og synes den ser rigtig godt ud på banen.

Cesar Navas (Rubin Kazan) - Adidas AdiPURE IV Sølv/Gul
I Rusland var der også gang i fodbolden i påsken, og her spillede Rubin Kazans Cesar Navas i et par specielle, customized AdiPURE IV i Sølv/Gul, som ser rigtig fede ud, og som altid er en fornøhelse at se.

Aritz Aduriz (Valencia) - Adidas F50 Adizero Chameleon Purple/Hvid
I den spændende kamp mod Real Madrid holdt Valencia stand og fik 0-0, og selv om der var det nyeste skrig af støvler på de fleste spillere, stod Aduriz for det klassiske spot - nemlig første generation af Adizero i Chameleon Purple i skind - fed, fed støvle, som endda har Aduriz' navn indgraveret.

Manuel Pasqual (AC Fiorentina) - Nike Mercurial Vapor Superfly II Lime/Grøn
I den intense kamp mellem mestrene fra AC Milan og Fiorentina gik bølgerne til tider højt, og Fiorentinas Pasqual var på et tidspunkt i let håndgemæng med Ambrosini. Det var dog ikke det, der fangede vores opmærksomhed - Pasqual havde nemlig et par Superfly II på fødderne, hvilket efterhånden er et sjældent syn med den superfede Vapor VIII på markedet.

Antonio Cassano (AC Milan) - Diadora DD-Evoluzione Sort/Gul
Påskens sidste spot stod Cassano fra Milan for - han spilelde nemlig i Diadoras seneste topstøvle, DD-Evoluzione, som har bygget videre på DD-Eleven og stadig har GEOX Net-breathing System i sålen.

Hvad siger du til påskens støvlespots - og hvilke støvler overraskede dig mest at se? Del meget gerne dine tanker om både Predator LZ, Vapor VIII Hvid/Blå og alle de andre støvler i feltet herunder.