Selv om det er over en uge siden, Mercurial Vapor VIII fra Nike blev lanceret, fortsætter den med at hive overskrifter. Nu har Nike lavet en lille teaser for en ny video de har lavet, hvor tennisspilleren Rafael Nadal står over for sin hidtil sværeste udfordring - en unavngiven fodboldspiller.

I teaseren bliver vi forberedt på en intens kamp på evner, stil og eksplosiv fart, og vi skal heldigvis kun vente til på fredag med at se den nye video. Indtil da kan vi fundere over, hvem der egentlig er den mystiske spiller i Vapor VIII-støvlerne. Vi har en ide - men hvem tror du det er?

Siden lancerede deres virale videosucces, hvor Ronaldo løb mod og slog en Bugatti Veyron, kan vi kun gå ud fra at der er tale om en helt speciel udfordring - og med Rafael Nadal er det i alle fald sikret, at en af deltagerne i videoen er en af de absolut bedste i verden på sit felt.

Hvem er den mystiske spiller i Vapor VIII?

Men hvad med den anden deltager - er han også? Og hvad med udfordringen? Hvad har en tennisspiller i det hele taget med Vapor VIII at gøre? Find ud af det på fredag, hvor vi løfter sløret for Nike Mercurial Vapor VIII: Explosive Speed.