Lær alt om adidas x David Beckham Capsule-kollektionen

30.10.2017

Skrevet af Mathias

Der er noget stort på vej fra adidas. For at fejre David Beckhams karriere og Predator-støvlen, har adidas i dag introduceret Beckham Capsule-kollektionen. Og den vil du helt sikkert vide mere om.

Det hele startede med et brev, David Beckham skrev som 18-årig. Han havde lige scoret sit første mål og var på udkig efter en sponsor, så han kunne få gratis støvler. adidas lagde mærke til hans talent, og hvis man spoler 20 år frem i tiden, så lever samarbejdet stadig i bedste velgående. Nu præsenterer adidas så tre læder-udgaver af Predator Accelerator. Det gør de for at fejre et af de største samarbejder i sportshistorien. En udgave til græsbaner, en til turf og en til gaderne.

"Når jeg kigger tilbage på de største øjeblikke i min karriere, så har adidas Predator altid været med. De har altid hjulpet mig med at nå mit topniveau, når det gjaldt allermest."

More after the images

Måske er du ikke gammel nok til at huske Zizou, Del Piero og David Beckham spille med adidas Predator. Men du kender nok det legendariske sorte, røde og hvide design. Alle Predator-udgaver, og ACE for den sags skyld, har haft mindst én model i disse ikoniske farver. De er også inspirationen til farverne på de tre smukke sko i adidas x Beckham Capsule-kollektionen.

Farvevalget bunder også i de klubber, som David Beckham har repræsenteret i sin karriere. Den røde farve symboliserer ikke kun det engelske landsholds udebanetrøje, men også Manchester United. Hvid er for hans tid i Real Madrid og LA Galaxy. Og den sorte farver skal lede tankerne hen mod opholdene i AC Milan og PSG.

Find dit par i adidas x Beckham Capsule-kollektionen hos Unisport. Både FG, TF og Ultra Boost er tilgængelige her.

Der er sans for detaljen i disse sko. adidas' designere og David Beckham, der har været meget med i processen, har haft massivt fokus på de små ting i den nye kollektion. Alt fra tykkelsen på hælens løkke til farven på den dims der sidder for enden af snørebåndene er gennemtænkt. Men der er stadig ét visuelt indtryk på hver sko, der løfter kollektionen til nye højder.

Hver af de nye sko indeholder nemlig datoer og minutter, der repræsenterer kampdato og hvornår i kampene, at David Beckham har scoret spektakulære mål. For eksempel står der 26.06.98 og 29. minut på den røde sko. Dette står for hans frisparksmål mod Colombia ved VM i 1998.

adidas x Beckham Capsule-kollektionen kombinerer de gamle Predator med moderne teknologi, så skoene kan yde det bedste hele tiden. Selvom de to andre også er fantastisk designet, så er kombinationen mellem old school og new school specielt tydelig på de hvide støvler. Denne græsbane-udgave vil også være den, der stjæler de fleste overskrifter og opmærksomhed fra støvlesamlere.

Støvlens overdel består af både Primeknit og kængurulæder. Det betyder, at støvlen former sig efter din fod. Sammen med den høje sok får du altså en følelse af at være ét med støvlen. Udover dette, så er overdelen designet med præcist samme mønstre og striber, som den originale adidas Predator Accelerator fra 1998. En legendarisk støvle, der har givet David Beckham sine bedste minder.

Det er næsten for godt til at være sandt. Men det er ikke en drøm. Denne Limited Edition vil blive meget populær, så du skal ikke sove i timen - ellers misser du muligheden for at få dit eget par!

Find dit par i adidas x Beckham Capsule-kollektionen hos Unisport. Både FG, TF og Ultra Boost er tilgængelige her.