Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Vapor VIII blev lanceret i går - til stor bevågenhed blandt støvlefans, og Nike har i den grad trukket fokus med deres nye, superlette og meget iøjnefaldende ottende generation af Mercurial Vapor VIII.

For at tage et nærmere kig på Ronaldo, Özil og Neymars nye Nike Mercurial Vapor VIII har vi lavet et kampagneunivers, hvor du kan opleve den nye, svært lækre støvle i de to lækre lanceringsfarver.

kampagnesiden kan du både se en lækker video, flotte billeder og sågar hente et par fede baggrundsbilleder til din PC eller Mac – så er du helt opdateret med den overlækre Vapor VIII på dit skrivebord.

Mercurial Vapor VIII er lavet til spilleren, der ønsker fart og touch, og som har masser af selvtillid til at kunne afgøre en fodboldkamp. Vapor VIII er spækket med moderne teknologi, og blander en enormt blød overdel med en sål og et knopsystem, der sikrer optimal fart.

Overdelen er lavet med supertyndt Teijin mikrofiber, der ud over at sikre et fantastisk, tæt fit til foden giver en uhyggelig præcis boldføling, så du kan føle alle de små boldberøringer du har. Vægten på Vapor VIII er også blevet sænket drastisk i forhold til de tidligere modeller, og Vapor VIII vejer således kun 185 gram.

Klik dig forbi vores store Mercurial Vapor VIII-univers, og se videoen, de lækre billeder og få dig en ny screensaver til din computer!

Hvad synes du om den nye Vapor VIII - og synes du, at Nike har ydet deres Mercurial-koncept ære med den nye model? Del meget gerne din mening om de nye farver, støvlen selv eller hvad du ellers måtte have på sinde i kommentarsporet herunder.