Nike har sat startet jagten på et nyt kuld af talentfulde unge spillere. Du kan se lidt nærmere på det banebrydende koncept her

Vi har endnu ikke modtaget den store information om Nike Chance, men flere af fodboldens store profiler har allerede valgt de første spillere til den nye Nike konkurrence.

Rio Ferdinand er kendt som en benhård forsvarsspiller, men Ferdinand har også blik for ægte talent. I denne video er han relativ hurtig til, at vælge en dygtig spiller, som får muligheden for, at få chancen for, at komme til den engelske landsfinale i Nike Chance.

Der er få klubber i verden der er lige så dygtige til, at finde og udvikle spillere som FC Barcelona. Pep Guardiola er selv et produkt af Barcas egen anerkendte ungdomsakademi, så han har på egen krop mærket hvad det vil sige, at være en del af et benhårdt konkurrenceræs. Siden 2008 har Pep også stået i spidsen for Barcelona's førstehold, og han har om nogen øje for talent. I videoen er Pep da også lynhurtig til, at beslutte sig.

Siden 1996 har Arsene Wenger stået i spidsen for Arsenal. Holdet har under Wenger altid været kendt for, at bestå af unge spillere, som klubbens scouts har fundet i en ung alder. Nicklas Bendtner blev i en alder af 16 hentet til the Gunners, og han har i en del år nyt godt af Wengers ekspertise.

Laurent Blanc er fransk landstræner, og det er derfor en del af hans hverdag, at vælge spillere til eller fra. Blanc har i sin egen aktive tid spillet i en lang række af Europas topklubber. Laurent Blanc er Nike Chance frontfigur i Frankrig, og der er ingen tvivl om at landstræneren ved, hvad han laver.

Vi venter i spænding på om der kommer til, at ske noget i Danmark, og hvad det eventuelt vil være.

Hvad synes du om de fire videoer? Har du en mening om Nike Chance? Skal du deltage, hvis det kommer til Danmark? Giv dit besyv med i kommentarfeltet