Der er mindre end 100 dage til Tangobolden tages i brug ved EM- slutrunden. Over hele Europa er der de seneste uger blevet lanceret flotte landsholdstrøjer. Vi giver her et overblik over deltagerene og deres trøjer

Gruppe A: Polen, Grækenland, Rusland & Tjekkiet Tre af de fire hold i gruppen har prøvet at vinde EM, og det er nok også den gruppe ved slutrunden, der ser mest jævnbyrdig ud. Der er næsten garanti for at denne pulje bliver tæt, og at vi har nogle dramatiske og spændende kampe at se frem til.

Polen

Polakkerne er det ene af de to værtslande, og forventningerne til landsholdet er tårnhøje. Den polske hjemmebanetrøje er nok den mest omdiskuterede af de nye EM-trøjer. I første omgang lavede man trøjen uden det gamle og traditionelle logo med ørnen i midten. Efter stor protest fik man ændret det, så den velkendte ørn sidder midt på trøjens bryst.

Vi har naturligvis Polen EM fodboldtrøjer i både voksen- og børnestørrelser, så du kan vise din støtte til værtsnationen.

Grækenland

Som de fleste nok har bemærket, er Grækenland i øjeblikket centrum, for en af de største politiske problemstillinger i lang tid. Derfor har netop det græske fodboldlandshold i denne tid en enorm stor betydning for det græske folk, da der vel næppe findes noget der forener folk så godt, som fodbold gør det. I 2004 var det en kæmpe sensation, da Grækenland vandt EM-slutrunden i Portugal, efter en 1-0 finalesejr over værtsnationen.

Til sommer håber man, at kunne gentage det svennestykke, og du har chancen for, at få den flotte Grækenland EM udebanetrøje.

Rusland

Det russiske landshold gæstede Parken, og det blev et ubehageligt møde for det danske landshold, der tabte 0-2. Det store land mod øst var faktisk det første land, der vandt EM. I 1960 strøg det daværende Sovjetunionen helt til tops, da man vandt finalekampen 2-1 over Jugoslavien i Paris. Der er efterhånden mange år siden at man triumferede, men der er håb om nye triumfer i det russiske. Andrei Arshavin er vendt tilbage til den russiske liga, og man har store forventninger til at han kan lede holdet til succes ved sommerens EM.

Du kan allerede nu sikre dig den flotte Rusland EM udebanetrøje.

Tjekkiet

Tjekkerne tog den lange vej til EM, da man måtte ud i to play-off kampe mod Makedonien, før billetten var i hus. I starten af de nye årtusinde var Tjekkiet et af de bedst spillende landshold i Europa. De seneste år har der været forholdsvis stille omkring landsholdet. Det skal der laves om på nu, og for mange af de etablerede tjekkiske stjerner er det ved,at være sidst udkald hvis de skal lave et stort resultat med landsholdet. Vi forventer derfor, at tjekkerne fra første fløjt er meget opsatte på, at levere en god slutrunde.

Tjekkiet EM hjemmebanetrøje kan du selvfølgelig få hos os.

Gruppe B: Holland, Tyskland, Portugal & Danmark Den danske pulje er af mange fodbodleksperter blevet udråbt til turneringens dynamitpulje. To af EM's absolutte storfavoritter, Holland og Tyskland, møder allerede hinanden i den indledende pulje. At denne pulje vil være garant for noget af det bedste fodbold ved EM-slutrunden, føler vi os meget sikre på.

Holland

Oranje stiller i år med et frygtindgydende hold. Både van Persie og Huntelaar scorer i øjeblikket mål efter behag, og bag dem huserer klassespillere som Robben og Sneijder. Holland har vundet EM en enkelt gang, det var tilbage i '88. Forventingerne til Holland er høje, specielt efter at man ved VM i Sydafrika nåede hele vejen til finalen.

Til slutrunden har Nike selvfølgelig lavet flotte Holland EM fodbodltrøjer, som du kan finde hos os.

Tyskland

Det tyske landshold har siden VM på hjemmebane i 2006 vundet mange fodboldhjerter over hele verden. Det tyske "Multi-kulti Elf" bliver af mange regnet som topfavorit til EM-titlen. Holdet har da også en overflod af unge og talentfulde spillere. Jogi Löw har om nogen luksusproblemer, for hvem skal man vælge at sætte på bænken, når man har spillere som Özil, Götze, Kroos, Podolski, Müller, Reus og Schürrle? Tyskland er med tre Europamesterskaber det land der har vundet EM flest gange. Det seneste mesterskab kom i hus i England i 1996.

Adidas har lavet nogle fantastiske Tyskland EM fodboldtrøjer. Vi har både hjemme- og udebanetrøjen med tryk.

Portugal

I de to senester kvalifikationer har Danmark mødt Portugal, og det har faktisk været et glimrende bekendtskab for det danske landshold, der vandt to gange, og kun tabte en enkelt kamp mod portugiserne. Alligevel er der ingen tvivl om, at Portugal er et hold der på dagen kan spille lige op med de bedste hold i verden. Meget fokus vil naturligt være på megastjernen Cristiano Ronaldo, der skal forsøge at føre landet fra den iberiske halvø til sin første store internationale titel.

Specielt den nye udebanetrøje er der mange der synes godt om. Du kan se Portugal EM fodboldtrøjer her.

Danmark

På forhånd kunne man vel næppe have ønsket sig en dårligere gruppe for det danske landshold, end den pulje vi nu er havnet i. At Danmark på forhånd er udråbt til prügelknabe i "dødens gruppe" er ikke ensbetydende med, at vi ligger os uden kamp. Det er i år 20 år siden at miraklet i Sverige skete, og Danmark vandt EM. Mange af os håber selvfølgelig på en gentagelse, og den overbevisende kvalifikation til EM-slutrunden skaber absolut også grund til, at være optimistisk.

Husk at din støtte til de danske drenge er ekstrem vigtig. Du kan vise de rød/hvide farver frem i en af de nye Danmark EM fodboldtrøjer, som kan fås her hos os.

Hvem vinder EM? Hvilken EM-trøje skal du bare eje? Hvem bliver topscorer? Hvad er dit bedste EM-minde? Fortæl os din mening i kommentarfeltet