Der er efterhånden en del letvægts- og speedstøvler på markedet, og alle påstår de at være den hurtigste støvle. Det har vi besluttet os for at teste - både for at se, hvilken støvle der er hurtigst, men også om der overhovedet er den store forskel. Så er du vild med letvægtsstøvler, så er det i dag du skal se med i Den Store Farttest.

Jakob har nemlig været på græs igen, og har taget fire af markedets mest profilerede letvægtsstøvler lige nu med over til en test. Det drejer sig om Puma v1.11 SL, Adidas F50 Adizero, Nike Mercurial Vapor Superfly III og Pele Sports Trinity 3E - samt kontrolstøvlen, som er Puma PowerCat 1.12. I testen skal de igennem tre løbebaner, hvor alle støvler kommer igennem hver bane to gange.

Herefter tages der et gennemsnit af runderne for hver bane, og til sidste kommer til hele op i et stort skema, hvor vi danner os et overblik og ser, om der er overhovedet er en af støvlerne, der er hurtigst.

Hvilken støvle der gør det bedst - og om letvægterne er så meget bedre en powerstøvlen, kan du finde ud af ved at se Den Store Farttest lige herunder.

Hvilken støvle er mest dig af de fire - og er speedstøvler overhovedet dig? Fortæl os meget gerne dine præferencer og tanker om forskellen på letvægtsstøvler og lidt tungere støvler. Betyder det noget? Del dine tanker med os i boksen under nyheden.