En spændende weekend er overstået i fodboldens verden. Vi har selvfølgelig taget et nærmere kig på alle de spændende støvler der har været i aktion. Der er både gamle modeller, specielt byggede støvler og en spiller der for en gangs skyld spillede i ens støvler

Benoit Assou-Ekotto (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Sort/Orange White Hart Lane dannede ramme om topbraget mellem Spurs og United, og ganske som sædvaneligt havde vi et nærmere kig på Benoit Assou-Ekottos fodtøj. Denne gang havde den camerounske landsholds back dog valgt, at trække i to helt ens støvler. En smule skuffende da Assou-Ekotto tidligere har givet os fantastiske spots som da han tidligere på året spillede med en AdiZero på den ene fod, og en AdiPower på den anden. I forrige uge spillede Assou-Ekotto med en Adidas F50 AdiZero Sort/Orange på højre fod, og en Adidas F50 AdiZero Blå/Rød på den venstre. Til kampen mod de røde djævle var støvlen på den venstre fod også blevet Sort/Orange, så Assou-Ekotto løb på banen i et helt ens par fodboldstøvler.

Alejandro Gomez (Catania) - Adidas F50 Adizero II Sølv/Orange/Sort I Milano var Catania gæster hos Inter, kampen startede rigtig godt for sicilianerne der kom foran med både 1, og 2-0. Det første mål stod argentiske Alejandro Gomez for. Han optrådte i den elegante Adidas F50 AdiZero II Sølv/Orange/Sort, en variant der aldrig fik så meget eksponering på de internationale fodboldbaner. Men der er ingen tvivl om at den virkelig er en fryd for øjet.

Amauri (Fiorentina) - Nike Vapor VII Lilla/Sølv Firenze-klubben Fiorentina mødte på hjemmebane Cesena, og her faldt vi over et støvlespot der måske ikke er en decideret sensation, men æstetikken i billedet fejler i hvert fald ikke noget. Amauri valgte nemlig, at iføre sig Nike Vapor VII Lilla/Sølv, og man må sige at den farvevariant er som skabt til Viola's hjemmebanedragt.

Andrea Consigli (Atalanta) - Adidas World Cup Det er ikke hver dag, at vi ser en klassiker som Adidas World Cup blive modificeret. Derfor var vi også meget spændte da vi så, at Atalantas keeper havde valgt, at black-oute sine Adidas World Cup støvler. Det ser rigtig godt ud til hans neongrønne målmandsdragt. Der ligner ligeledes at Consigli har fjernet pløsen fra støvlerne.

Anita (Ajax) - Adidas F50 AdiZero II Prime Electricity/Lilla Christian Eriksens holdkammerat Anita havde til hjemmekampen mod Roda taget et par af de gamle AdiZero Prime støvler på. Dette er selvfølgelig ingen sensation, da mange stadig sværger til Prime-modellen. Anita havde dog givet sin støvle lidt ekstra lir, da han havde skiftet de sædvanelige mørke snørrebånd med røde snørrebånd. Det ser rigtig godt ud, og det giver endnu mere liv til den flotte Adidas F50 AdiZero II Prime Electricity/Lilla.

Edgar Barreto (Palermo) - Adidas F50 AdiZero I Gul/Sort Palermos Barreto vælger stadig, at spille i den første udgave af AdiZero. En støvle der allerede er ikonisk, og som mange nok husker tilbage på med både glæde og vemod. Denne farvevariant var en af de allerførste AdiZero farver, og under VM 2010 var der mange spillere der spillede i et par magen til disse.

Benjamin Köhler (Eintracht Frankfurt) - Nike Mercurial Vapor Superfly I Gul/Sort Den tyske 2. Bundesliga-kamp mellem Eitnracht Frankfurt og Energie Cottbus var der flere spots. Midtbanespilleren Benjamin Köhler var trukket i et par af de første Superfly - og så endda i den fantastisk flotte Gul/Sorte variant. Nike Mecurial Vapor Superfly I var en kæmpe succes, og der er mange der mener at det var en af de bedste speedstøvler Nike nogensinde har lavet.

Daniel Bragg (Gold Coast) - Adidas AdiPure 11Pro SL Sort/Rød/Hvid Den australske A-League er altid god for et bootspoot. Gold Coasts spiller Daniel Bragg spillede i weekenden i den elegante Adidas AdiPure 11Pro SL. Støvlen forventes, at lande på det danske marked i den nærmeste fremtid. Vi glæder os til, at modtage den eksklusive støvle fra Adidas.

Christian Eigler (1. FC Nürnberg) - Adidas Copa Mundial Et par Copa Mundial er ikke en støvle der kan overraske nogen, men Christian Eigler fra Nürnberg har fået lavet sine støvler helt specielt. Den har nemlig et mixed soleplate, så der både sidder SG- og FG-knopper på støvlerne. Denne modificering sikre det bedste greb i banen til de forhold som de fleste professionelle baner er af.

Gianluca Freddi (Reggina) - Adidas Predator X Sort/Gul Regginas Freddi spillede i weekenden igen i Adidas Predator X Sort/Gul. Denne farvevariant var Adidas' primære farve under VM i Sydafrika i 2010. I ekspertkredse mente man ikke at Predator X levede op til sin forgængers høje niveau, men tilsyneladende er Gianluca Freddi rigtig godt tilfreds med sine Predator X.

Jordan Henderson (Liverpool FC) - Nike CTR Maestri II Blå/Hvid/Orange Det engelske stortalent Jordan Henderson spillede i weekenden i den blå udgave af Nike CTR Maestri II. Støvlen giver en rigtig god kontrast til Liverpools helt røde hjemmebanedragt. Kampen mod Arsenal endte dog ikke med et brugbart resultat for the Reds, der til sidst tabte 1-2.

Frank Lampard (Chelsea FC) - Adidas AdiPure IV Hvid/Sort Kampen mod West Bromwich endte som en rigtig fuser for Chelsea, der tabte 0-1. Frank Lampard vælger fortsat, at holde fast i den gamle udgave af AdiPuren. Vi venter spændt på at Lampard tager skiftet over i den nye 11Pro.

Mahamadou Diarra (Fulham) - Adidas AdiPower miAdidas Diarra var med i 5-0 udraderingen af Wolves. Mahamadou Diarra har før været set i miAdidas støvler, og til denne kamp havde den tidligere Real Madrid-spiller fået lavet et par støvler der er lavet i samme farve som hans hjemland, Mali.

Hvad siger du til ugens støvlespots - og hvilken støvle er din favorit blandt de ovenstående? Del meget gerne din mening med os i boksen herunder nyheden.