Onsdag aften gav det italienske landshold premiere til deres nye udebanedragt i kampen mod USA.

Puma og det italienske fodboldforbund lancerede tidligere på ugen den nye udebanetrøje, som Azzurri skal bruge de næste par år.

Trøjen er inspireret af den trøje, man brugte på udebane i starten af 70'erne. Den er helt hvid, men med en azurblå stribe hen over brystet.

Indersiden af trøjens nakke er også lavet i azurblå. I nakken sidder der fire stjerner, et for hvert verdensmesterskab, landet har vundet.

Italienerne tog trøjen i brug i går aftes. Den nye trøjes debut blev dog ikke nogen resultatmæssig succes, da sydeuoropæerne tabte med 0-1 hjemme i Genoa til USA.

Italien er havnet i en ren dynamitgruppe ved sommerens EM, hvor man møder Spanien, Irland og Kroatien. Da ingen af de andre hold i gruppen spiller i blåt, er det nok tvivlsomt, om italienerne bruger udeanetrøjen i den indledende gruppe. Hvis resultaterne flasker sig, kan Italien møde ærkerivalerne Frankrig i kvartfinalen, og her vil der være god mulighed for, at italienerne stiller op i hvid.

Når EM er overstået og landsholdene verden over begynder at fokusere på kvalifikationen til VM 2014, vil der også være gode muligheder for at se Italiens udebanetrøje i aktion på dansk grund. Italien møder Danmark i Parken d. 11 oktober 2013.

Trøjen er lavet i Pumas lækre USP Dry materiale, der sørger for at holde udøveren tør og veltempereret.,

Husk at trøjen naturligvis allerede nu kan bestilles, og endda med originalt tryk til enkelte spillere.

Italien udebanetrøje 12/13 499,-

Hvad synes du om Italiens nye udebanetrøje? Hvor langt mon de kommer ved EM? Vi vil rigtig gerne høre netop din mening!