Danmarks udebanetrøje er landet, og vores fotograf har haft trøjen under kærlig behandling

Trøjens materiale er når man kommer tæt på lavet i et spil mellem to forskellige hvide toner. En er lidt mørkere og mere mat end den anden. Dette giver trøjen mere liv når man bærer den, end hvis den bare var i en monotom farve. En lækker og i øjefaldende detalje der viser, at Adidas har lagt hjerne bag ved denne trøje.

Trøjen har hentet inspiration i udebanetrøjen fra 1992. 2012 markerer et 20 års jubilæum for et meget specielt år i DBUs historie. Det er 20 år siden, at det danske landshold guld ved EM i Sverige. Denne specielle begivenhed er blevet markeret på indersiden af trøjens nakke, hvor der står European Champion '92 - 1992 2012 20th anniversary.

På hjemmebanetrøjen er kraven lavet i samme design som 92'er trøjen. Adidas har valgt at udebanetrøjen skal have en rund hals, så den adskiller fra 92'er trøjen.

De små sorte stykker omkring kraven er også en reference til den legendariske 92'er trøje. Det er tydeligt at Adidas har forsøgt, at balancere mellem, at lave en trøje der klart er inspireret af den gamle succestrøje, men at trøjen samtidig skal være helt sin egen.

Selvom det er en obligatorisk detalje, så er det DBU's logo naturligvis det, som gør denne fodboldtrøje til noget helt specielt. Logoet har fået en modernisering siden VM trøjen. Skriften er blevet mere moderne, trådene i syningerne er blevet strammet mere op og generelt er detaljerne i logoet blevet harmoniske med det opdaterede design.

På den tidligere landsholdstrøje var Adidas logoet på midten af trøjen. Det er nu blevet flyttet til højre bryst, som man oftest ser det.

På trøjens ærmer er der naturligvis de ikoniske tre Adidas-striber. Striberne er, ganske som de plejer, naturligvis lavet i rød.

Som et tegn på trøjens autencitet er der tilføjet et lille hologram med et Adidas logo i på trøjen. Det er en fin lille detalje, som er med til både at sikre køberen mod kopivarer, men også en detalje som netop viser, at du har en 100% autentisk landsholdstrøje på.

Trøjen er lavet i Adidas' meget komfortable og svedtransporterende Climacool materiale. Materialet er allerede blevet et synonym med kvalitetsvarer, og derfor er det en selvfølgelighed, at Danmarks landshold udebanetrøje også er lavet i dette fantastiske materiale.

Vi har naturligvis trøjen på lager, så du kan allerede bestille den i dag!

Danmark EM 2012 Udebanetrøje til 499,-

Danmark EM 2012 Udebanetrøje Børn 499,-

til 449,-

Landsholdet spiller for første gang i den nye flotte udebanetrøje i aften, når Rusland gæster Parken.

Hvad synes du om den nye danske udebanetrøje? Tror du at Danmarks drenge får succes ved EM i Polen og Ukraine? Del din mening i kommentarfeltet.