Three Lions skal til sommer kæmpe med om EM-guldet, når europamesterskabet bliver spillet i Polen og Ukraine. Til lejligheden har Umbro naturligvis lavet en ny, og spændende hjemmebanetrøje til det engelske landshold.

Den nye engelske landsholdstrøje er tydeligt inspireret af det engelske flag St. George. For første gang er logoet lavet helt i rødt. Traditionelt har logoet været lavet i både blåt og rødt.

Der findes mange lande hvor fodbold er nationalsporten, men i England er fodbold ikke bare nationalsporten. I England er fodbold mange menneskers et og alt. Derfor har Umbro også gjort alt, hvad der står i deres magt for at Englands landholdstrøje i design og farvevalg fremstår som symbolet på det engelske folk. Trøjen lever i den grad op til dens status.

Umbro har holdt trøjen i et meget stilrent og klinisk design. Trøjens krave er lavet med reference til den træningsjakke, som den legendariske engelske manager Sir Alf Ramsey bar under landets eneste store triumf VM på hjemmebane i 1966. Kraven består af flere forskellige røde striber, og den er speciel tydelig når kraven er rejst op.

For at markere at denne trøje, skal være en klassisk fodboldtrøje har Umbro lavet en halsåbning med en knap øverst.

I de foregående år har de engelske shorts været marineblå, men fra nu af bliver det helt i hvidt at Rooney & co. skal optræde. Sættet bliver taget i brug for første gang på onsdag når England på legendariske Wembley møder Holland.

Umbro har siden 1984 været officiel leverandør af spille- og træningstøj til det engelske landshold, og for mange englændere hænger mærket uløseligt sammen med det engelske fodboldlandshold. I de senere år har Umbro gjort meget ud af, at gøre sine trøjer så simple i designet som muligt.

Du kan allerede nu forudbestille trøjen, så du har den dagen efter den er kommet til Danmark. Vi får den i både børne og voksenstørrelser. Den forventede levering er i slutningen af marts.

England hjemmebanetrøje 12/13 - 499,-

England hjemmebanetrøje børn 12/13 - 449,-

Hvad synes du om den nye engelske landsholdstrøje? Regner du med at Three Lions skal spille med om EM-titlen til sommer?