Adidas' AdiPower har været en støvle, hvor den ene mere spektakulære farvevariant har afløst den anden. Nu vender Adidas tilbage til rødderne, og lancerer en helt sort AdiPower.

I den moderne fodboldverden er støvler i gul, blå, sølv og lyserød ikke noget særsyn, mens den klassiske sorte farve i større og større grad forsvinder fra klodens fodboldbaner.

Normalt ser vi kun helt sorte støvler, når det i virkeligheden er støvler vi slet ikke må se. Når nye modeller testes vælger producenterne nemlig, som oftest at gøre støvlen helt sort for at konkurenter ikke kan lure detaljer af inden støvlen kommer i handel.

Men der er også mange fodboldspillere der efterspørger helt sorte støvler. En hel del - både professionelle spillere og glade amatører - vælger at tage sagen i egen hånd, og selv balckoute støvler.

Grunden til at vi ser så få deciderede blackout modeller, er nok at producenterne ikke får tilstrækkelig stor eksponeringen ved de helt sorte støvler.

Nu kommer den populære Adidas Predator AdiPower i en helt sort variant. Det mest fremtrædende ved Predator kollektionen har altid været dens swerve element. Swerve elementets formål er at få bolden til at skrue mere, men det gør også førsteberøringen noget lettere.

Støvlerne er lavet med et asymmetrisk snøresystem, som er giver en større og mere plan sparkeflade for et bedre træf på bolden. De tre Adidas striber på ydersiden er lavet i hårdt blå plastik, som gør, at denne model visuelt skiller sig ud. Overdelen er lavet i et tyndt lag Tauruslæder, som har været meget omtalt. Det er dog ganske blødt, og i særklasse holdbart.

Adidas Predator AdiPower er ligesom den ekstremt lette Adidas F50 AdiZero udstyret med Sprintframe. Selvom det ikke gør den helt ligeså let som AdiZero, så er der mange, som tiltales af denne blot 65 gram tungere fodboldstøvle.

Predator er også udstyret med en såkaldt PowerSpine-skinne under foden. Ideen med dette er at stive foden af, så det bliver sværere at bøje foden bagover. Et koncept man også kender fra fingersave målmandshandsker, således at man ikke mister kraft i sit spark.

Dette er - bortset fra SL-udgaverne - kommet i alt 12 forskellige farvekombinationer. Da den forgående Predatormodel, Predator X kom i en helt blackoutet version, var det modellens sidste farvevariant.

Det kan derfor være et varsel om at Adidas snart lancerer en ny støvle. Nasri, Kaká og Dzeko har alle været set i nogle støvler vi ikke umiddelbart kan identificere, men som godt kunne ligne en ny Predator.

Du kan sikre dig dit eget eksemplar af Adidas - Predator AdiPower Blackout lige her til kun 1614,-. Støvlen er allerede klar til forudbestilling med forventet levering i slutningen af marts. Du skal skynde dig, hvis du vil sikre dig et par af disse helt fantastisk lækre støvler. De få gange vi tidligere har haft blackoutede støvler er de blevet revet væk fra hylderne.

Hvad synes du om den ny Adidas Predator AdiPower Sort/Sort? Hvad er din holdning til blackoutede støvler? Har du selv prøvet at blackoute et par støvler? Giv dit besyv med i kommentarfeltet herunder.