Mangler du en god handske til kunstgræs? Dine bønner er hørt: Sells Wrap Elite Terrain Junior er her! Det er første gang vi får en handske til børn, der er lavet specielt til brug på kunstgræs.

Sells er de engelske målmandseksperter, som er kendt for at sætte sig ind i keeperens behov. Og her bliver der ikke gjort forskel. Om det drejer sig om elitemålmænd eller målmænd på der kun står på mål for hyggens skyld, så er Sells svaret.

Sells er vitterligt det ypperste, når det kommer til målmandshandsker, hele 16 målmænd i Premier League har en handskekontrakt med firmaet.

De fleste målmænd kender problemstillingen. Latexfladen på målmandshandsker er ekstremt blød, og spiller man på hårde underlag som kunstgræs, så kan de være sårbare for slid.

Skal man lave en målmandshandske mere hårdfør, så bliver den også mindre blød. Og er den mindre blød, så griber den ikke lige så godt.

Det har ledt til en jagt efter den hellige gral blandt producenter af målmandshandsker for at finde en opskrift på en latexskum, der både har et god gribeeffekt der samtidig er holdbart.

Som altid når det kommer til gode latexer, finder man engelske Sells helt i top i den kamp. Handsken hedder Sells Wrap Elite Terrain Junior, og er intet mindre end en af de bedste handsker, der kan holde til de hårde kunstbaner.

Handsken er konstrueret som topmodellerne fra kollektionen. Når du tager den på mærker du med det samme, at dette bestemt ikke er en nedgradering.

Sells Wrap Elite Terrain er en specialisthandske. Den er designet til de målmænd, som ønsker en lang levetid fra deres målmandshandsker, og som stadig har ekstremt høje krav til, hvor godt handsken griber.

Pasformen og latex-kvaliteten er det, som får en målmandshandske til at gribe godt. Pasformen er hentet fra de absolutte tophandsker, så der er intet at udsætte, og samtidig sidder Wrap Elite Terrain Junior enormt godt på hånden.

Da man lavede opskriften til denne latex, så var det med fokus på at skabe en handske, som kunne holde til det hårde slid som handsker udsættes for på kunstgræs. Hvor almindelige handsker giver efter og smuldrer, så bliver Sells Wrap Elite Terrain ved og ved med at gribe.

Så selvom latexen ikke fra start af griber ligeså godt som tophandskerne i kollektionen, så vil den for målmænd som spiller på kunstgræs være et bedre alternativ – simpelthen fordi den bibeholder grebet gennem længere tid.

Det er ikke kun på kunstgræs at denne handske er et glimrende valg. Træner du megeet, og laver du måske også ofte decideret målmandstræning, så er Sells Wrap Elite Terrain Junior et oplagt valg som træningshandske som supplement til en af de absolut tophandsker, da holder simpelt holder grebet på samme høje niveau over en længere periode.

Bortset fra at vi selvfølgelig får handsken her hos Unisport, kan den faktisk kun købes i Holland, så du har chancen for, at blive en af ganske få i Europa der kan trække i denne suveræne målmandhandske.

Er du selv keeper? Hvad er dine erfaringer med målmandshandsker og kunstgræsbaner? Hvilket mærke synes du laver de bedste handsker?