Intet andet land har vundet VM så mange gange som Brasilien. Nike har gjort meget ud af, at skabe både en hjemme- og en udebanetrøje der hylder historiens mest succesfulde fodboldnation. Trøjerne er lavet i et identisk design.

De nye brasilianske landsholdstrøjer har fået et klassisk look. V-halsen er kommet tilbage, og så er de i modsætning til deres foregående trøjer væsentligt mere kropsnære.

Hjemmebanetrøjen er lavet med en helt gul krop, hvor kun den nederste del af ærmerne og den inderste del af kraven er i den traditionelle mørkegrønne farve.

Faktisk var det først i midten af halvtredserne, at Brasilien lagde sig fast på den nuværende farvesammensætning.

Fra det brasilianske fodboldforbunds grundlæggelse i 1914 og frem til VM i Sverige i 1954 skiftede farven på trøjen ofte. Den var både hvid, blå, gult/grønt-stribet og på et tidspunkt endda rød.

Det brasilianske fodboldforbunds logo stråler flot på trøjens venstre bryst. Over logoet er der fem stjerner, en for hvert verdensmesterskab. På hjemmebane i 2014 vil Pato, Neymar, Ganso og resten af Seleção gøre alt for, at tilføje stjerne nummer seks.

Som en lille ekstra detalje er designet på trøjernes numre inspireret af tallene på de brasilianske pengesedler.

Vi håber, at have hjemmebanetrøjen klar til forudbestilling i løbet af denne uge.

Trøjerne vil både blive brugt ved sommerens OL i London og næste år når Brasilien er vært for Confederations Cup.

Ligeledes vil en af trøjerne selvfølgelig komme i brug, senere i år når Danmark møder Brasilien på HSV's hjemmebane Imtech Arena.

Nike eksperimenterede med den forrige udebanetrøje der brød med mange års tradition da den var sort. Nu er de gået tilbage til den traditionelle kongeblå farve.

Udebanetrøjens blå og gule nuancer passer rigtig godt til hinanden, så det bliver en visuel fornøjelse, at følge Samba Boys når de på udebane møder hold der også spiller i gult.

Både udebanesættets shorts og strømper er også i kongeblå, og som det kan ses på det øverste billede står den kombination rigtig godt til Gansos Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange.

Den brasilianske udebanetrøje kan forbestilles nu, med forventet levering i starten af marts.

Lige siden VM i Sydafrika har Nike lavet deres landholdstrøjer af 96 % genbrugte plastic flasker. Dette gør sig naturligvis også gældende for de nye Brasilien trøjer.

Begge trøjer har naturligvis Nike's Dri-FIT teknologi der hjælper med, at transportere sved væk fra kroppen og derfor holde spilleren tør.

Naturligvis er der også på Brasiliens trøjer et originalitets stempel. En lækker detalje som er ved at blive standard på trøjer. Nikes Authentic mærke er specielt lækkert udført med en sikkerhedstråd i glimtende sølv, som man kender det fra pengeseddeler.

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne høre, hvad du mener om de nye brasilianske landsholdstrøjer 12/13. Synes du at det er fedt at udebanetrøjen igen er blå, tror du at brasserne får succes i de nye trøjer og er der en speciel spiller du gerne ser optræde i trøjen? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.

Har du også husket at sikre dig danmarks landsholdstrøje