Genoplev de tidlige 2000'er med et remake af adidas Predator Precision

05.09.2017

Skrevet af Claus

Gode nyheder for alle nostalgiske Predator fans! For at ære den legendariske arv, har adidas præsteneret en genskabelse af den ikoniske adidas Predator Precision, opdateret til den moderne version af det smukke spil. Læs med for mere info om denne Limited Collection lancering!

Det er næsten ved at blive en trend for adidas at re lancere gamle Predators for at ære siloens enorme arv. I 2014 så vi Revenge Pack, som introducerede et lignende remake af den berømte Predator Mania. For et par måneder siden så vi også adidas lancere en genskabning af Mania'en i den cremede Champagne Pack. En masse er sket i forhold til teknologien siden den første remake i 2014, inklusiv den moderne Sprintframe.

Den sorte adidas Predator Precision lancerede oprindeligt til Euro 2000 og blev båret af spillere som Patrick Kluivert, David Trezeguet og David Beckham. adidas fulgte op med en blå farvevariant og nu forkæler de os med et remake af denne smukke klassiker, der tager os tilbage til starten af 2000'erne.

Fortsættes nedenfor.

Teknologisk set er 2017 adidas Predator Precision Limited Collection en 1-til-1 genskabelse af overdelen på den originale Predator Precision fra 2000. Precision er fremstillet med det samme kænguru læder, gummiriller og identiske syninger som den originale. Den indeholder også den ikoniske røde fold-over pløs, som er holdt på plads af en velcro tab på snørebåndende for en renere sparke zone. For at give dig en lettere, mere lav-profil støvle er Sprintframen sålen tilføjet fra ACE 17+ til Predator Precision - men det er også den eneste moderne opdatering.

Baseret på den blå farvevariant indeholder Predator Precision de kendetegnene tre striber på en dominerende måde, der dækker næsten hele ydersiden, mens adidas Perfomance logoet på pløsen er hvidt. Det er en must have for enhver støvle elsker, som savner de gode gamle dage, hvor Predator ejede banen. Du kan lige forestille dig Zinedine Zidane lave hans magiske træk når du ser den her støvle.

Køb dit par adidas Predator Precision lige her! Forvent ikke at de er her længe.