Mangler du handske til kunstgræs? – Sells Wrap Elite Terrain er svaret

Sells er de engelske målmandseksperter, som er kendt for at sætte sig ind i keeperens behov. Og her er der ingen forskel, om det drejer sig om elitemålmænd eller målmænd på serie niveau. Den nye Wrap kollektion har en skjult perle, som vi netop i denne årstid gerne vil fremhæve.

De fleste målmænd kender problemstillingen. Latexfladen på målmandshandsker er ekstremt blød, og spiller man på hårde underlag som kunstgræs, så kan de være sårbare for slid.

Skal man lave en målmandshandske mere hårdfør, så bliver den også mindre blød. Og er den mindre blød, så griber den ikke lige så godt.

Det har ledt til en jagt efter den hellige gral blandt producenter af målmandshandsker for at finde en opskrift på en latexskum, der både er velgribende og holdbar.

Som altid når det kommer til gode latexer, finder man engelske Sells helt i top i den kamp. Handsken hedder Sells Wrap Elite Terrain, og er ikke mindre end en af de bedste handsker, som kan holde til de hårde baner.

Handsken er konstrueret som topmodellerne fra kollektionen. Du mærker derfor det samme du tager den på, at dette bestemt ikke er en nedgradering.

Sells Wrap Elite Terrain er en specialisthandske. Den er designet til de målmænd, som ønsker en lang levetid fra deres målmandshandsker, og som stadig har ekstremt høje krav til, hvor godt handsken griber.

Pasformen og latex-kvaliteten er det, som får en målmandshandske til at gribe godt. Pasformen er hentet fra de absolutte tophandsker, så der er ingen anmærkninger, og Wrap Elite Terrain sidder enormt godt på hånden.

Da man lavede opskriften til denne latex, så var det med fokus på at skabe en handske, som kunne holde til det hårde slid som handsker udsættes for på kunstgræs. Hvor almindelige handsker giver efter og smuldrer, så bliver Sells Wrap Elite Terrain ved og ved med at gribe. Så selvom latexen ikke fra start af griber ligeså godt som tophandskerne i kollektionen, så vil den for målmænd som spiller på kunstgræs være et bedre alternativ – simpelthen fordi den beholder grebet gennem længere tid.

Men det er ikke kun til kunstgræs, at denne handske kan være et bedre alternativ end en tophandske. Træner du f.eks. meget intens målmandstræning, så er de et oplagt valg som træningshandske som supplement til en af de absolut tophandsker, da de simpelt holder deres høje niveau længere.

Men hvor god er latexen så? Vi har sendt et par ned til Thomas Villadsen, så han kunne komme med en vurdering. Villadsen spiller i rumænske Ceahlaul Piatra Neamt, og er en af de bedste keepere i ligaen. Ceahl?ul spiller på kunstgræs, og derfor var Villadsen perfekt til at få feedback på handsken af.

Da vi kontaktede Thomas for at høre, hvad han synes, fortalte han, at “Terrrain-handsken griber helt fantastisk, når man tænker på at den er lavet til kunst, og samtidig holder den faktisk noget længere end jeg regnede med.”

Samtidig tilføjede han, at “Ja, klart – Terrain er min nye kamphandske, ingen tvivl.”

Står du som målmand og mangler en handske til kunstgræs kan Sells Wrap Elite Terrain måske være noget for dig – og vi hører derfor meget gerne din mening om handsken udfra hvad du har læst her – skal du prøve kræfter med Terrain?