Weekenden bød på masser af fede støvler, og som altid havde vi vores skarpe øjne på udkig, da fodbolden rullede over skærmen lørdag og søndag. Der var både blackouts, to forskellige støvler og et skift i pausen – så læs med her.

Vi starter i England, hvor Tottenham mødte Manchester City. Her var Benoit Assou-Ekotto igen at finde i to forskellige par støvler. På den højre havde han en Adidas F50 Adizero Sort/Orange, og på den venstre havde han en Adidas AdiPower Predator Blå/Neon. Historien bag er, at Ekotto ingen støvlekontrakt har, og derfor købte han to par støvler. Da den højre støvle af Assou-Ekottos Predators gik i stykker, gad han ikke bruge penge på et par nye – og nappede et par Adizero på fødderne.

I London tabte Newcastle til Fulham, til trods for at Hatem Ben Arfa scorede et flot mål. Det gjorde han i et par Adidas F50 Adizero Rød/Gul, hvilket nu er den fjerde støvle, Ben Arfa bruger i denne sæson.

I Manchester tørnede City og Totteham sammen, og da Adebayor var udelukket grundet sin status som udlejet City-spiller, var Jermaine Defoe alene på top. I første halvleg af kampen spillede han i Adidas F50 Adizero Sort/Orange.

Det gik dog ikke voldsomt godt, og derfor vendte han tilbage til Adidas F50 Adizero Blå/Slime efter pausen – og scorede også i dem, da han blev sendt afsted af City-forsvareren Saric, hvorefter han gik forbi en let tøvende Joe Hart.

Wigans Hugo Rodallega scorede også i weekenden, og det var et par helt specielle Nike Mercurial Vapor Superfly II ID-støvler i Sort/Orange/Grøn – et specielt clash af farver, som dog ser ud til at passe Rodallega fint.

I kampen mellem Manchester United og Arsenal spillede den lynhurtige Arsenal-spiller Alex Oxlade-Chamberlain i et par Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange, og gjorde et flot indtryk. Det var dog ikke den støvle, Nike havde teaset for at han skulle spille med, og i stedet for #Makeitcount stod der “4ever OxChambo” på Chamberlains støvler.

I den næstebedste engelske række tørnede West Ham sammen med Nottingham Forest, hvor den new zealandske forsvarsspiller Winston Reid igen spillede i sine blackoutede Superfly I Blå/Sølv, som han længe har holdt fast i. Altid en støvle der er sjov at se, og som bringer nostalgien frem i støvlenørder som os.

I Mexico spillede Santos mod Jaguares, og her var Rodolfo Salinas at finde i et par gamle Nike Tiempo Legend II i Hvid/Hvid – også et sjovt spot af en støvle, som mange stadig holder fast i som en af de bedste Legend-støvler.

I Tyskland tørnede HSV og Dortmund sammen, og her spillede Robert Tesche i et par gamle Adidas F50 Adizero i Hvid/Sort/Pink fra den første generation af støvlerne. Tesche har dog valgt at whiteoute Adidas-striberne, således at støvlen får et usædvanligt rent look.

I kampen mod 1. FC Köln spillede Wolfsburg-spilleren Ashkan Dejagag i et par gamle Superfly I – nemlig den Rød/Sølv model, der aldrig blev releaset til offentligheden.

Vi fik også – igen, fristes man til at sige – Djibril Cisse at se i et par støvler der fik os til at spærre øjenene op. Han var nemlig trukket i et par Diadora DD-Eleven Gul/Sort, som er et interessant valg, når man tænker på at Cisse ellers har spillet i Adizero i noget tid.

I Spanien spillede Malaga mod FC Barcelona, og her spillede Ignacio Camacho i et par Adidas AdiPower Predator DB Edition Lilla/Neon – det er dog ikke første gang Camacho spiller i David Beckhams signatur-støvler, så vi faldt ikke på halen over spottet – men fedt ser det ud.

I samme kamp – og samme duel faktisk – var Lionel Messi igen at finde i sin nye farvevariant, Adidas F50 Adizero Blå/Rød, som står fantastisk godt til Barcelona-dragten. Messi var da også i vildt målhumør, og scorede hattrick mod Malaga.

Netop nu kører African Nations Cup, og alle de store afrikanske spillere er i aktion. Deriblandt også Gervinho, som tørner ud for Elfenbenskysten. Det gjorde han dog i et par Nike Mercurial Vapor Superfly III NikeID-støvler i Hvid/Orange, som fremragende matcher Elfenbenskystens dragt.

I samme kamp spillede Sudans Hitham Karar i et par endnu ikke releasede Adidas F50 Adizero Sort/Gul/Hvid, som dog ser brandgodt ud. Men Karar var ikke alene – for hans holdkammerat Hamed Mohammed havde også støvlen på, og noget kunne altså tyde på, at Sudan-spillerne har en god ven i Adidas.

Hvad synes du om weekendens støvlespots – og hvilken støvle synes du er den sejeste? Del meget gerne dine tanker og kommentarer med os i kommentarfunktionen under nyheden.

FOTOS: ALL OVER