Nike har sparket 2012 i gang ved at introducere en banebrydende teknologi – byd velkommen til det intelligente armbånd, Nike Fuel.

Nike har i længere tid teaset for en nylig lancering, der ville ændre den måde hvorpå vi anskuer fodboldspillet og idræt generelt – og det må man sige, at de lever godt op til med den nye Nike Fuel-teknologi.

Denne teknologi findes i et hyperintelligent armbånd, som sidder på vristen og indsamler data hele dagen og analyserer ens bevægelsesmønstre og kropsaktivitet, som omdannes til dét mål, Nike kalder Fuel-tallet.

Fuel, eller brændstof, er et mål for den aktivitet vi har i løbet af en dag, og den har fokus på atletisme og bevægelse. Tanken er, at jo mere bevægelse, des mere Nike Fuel har man. Samtidig kan Nike Fuel også måle antal skridt, antal forbrændte kalorier og brugt tid, og man vil altså kunne måle en masse ting omkring sin krops præstationsniveau.

På den måde kan man hver dag sætte sig et mål for, hvor meget Nike Fuel man vil opnå, og så kan man via 20 LED-lys på armbåndet se, hvor meget fremskridt man har lavet og hvor langt man er nået mod sit mål.

Nike har introduceret Fuel til alle, der ønsker at være aktive, og de ser det som den perfekte assistent til at sætte sig et mål og ikke mindst gå ud og opnå det. Hele Nike Fuel-ideen er lavet med deres #MakeitCount-strategi in mente, som vil sige at man skal gør forskellen, og det kan det intelligente armbånd altså hjælpe med.

Nike Fuel-armbåndet landet en gang i foråret i Danmark, men vi har ingen fast dato eller pris fra Nike endnu. Vi arbejder dog stærkt på det, og du kan naturligvis læse meget mere på Unisport.dk, når vi har mere information. Hvad er din første reaktion på Nike Fuel-armbåndet, og tror du det virker?