I en uge der for alvor har stået i nye Adidas støvlers tegn, slutter Adidas af med et brag. Vi har indtil videre fået en ny Adizero-farve og en AdiPURE 11Pro, og nu kommer der, hvad man måske kan kalde en kombination af de to: Byd velkommen til AdiPURE 11Pro SL.

AdiPURE 11Pro SL Sort/Rød/Hvid har været omgærdet af mystik, og trods lanceringen af støvlen er der ikke meget materiale på den nye den – men vi kunne simpelthen ikke vente med at fortælle jer alt om den nye fodboldstøvle – så her får I et første kig til 11Pro SL, og så lover vi flotte billeder lidt senere.

Først og fremmest, så hedder støvlen 11Pro SL af en grund – SL står nemlig for Super Light, og det må man også sige, at 11Pro SL er. Støvlen vejer imponerende 180 gram, hvilket gør det til den ultimativt letteste kængurulæderstøvle nogensinde.

Det var måske en overraskelse for mange, at Adidas valgte at gå væk fra kængurulæder på deres nye Adidas AdiPURE 11Pro Hvid/Sort/Orange, men heldigvis kommer der her noget til alle puristerne. AdiPURE 11Pro SL er nemlig lavet med en overdel af kænguruskind på vristen.

Det er dog også en letvægsstøvle, og derfor er alt fra midten af støvlen og om mod hælen lavet af Adidas' letvægtsmikrofiber SprintSkin II – samme materiale, der bruges på Adizero MiCoach.

Samtidig har Adidas ligesom på den almindelige 11Pro valgt at benytte deres sål Sprintframe 2.0, som er blevet specielt lavet til AdiPURE-støvlerne. Det er samme milimetertynde konstruktion som Adizero-støvlernes sål, og har naturligvis også fået en lille bobbel til MiCoach-chippen – så man kan altså også måle, om man bliver direkte hurtigere af at spille i en 11Pro SL, hvis det er det man vil.

Selv om støvlen lyder som noget alle professionelle ville trække på fødderne, kommer vi ikke til at se nogle af de store AdiPURE-profiler i AdiPURE 11Pro SL – og således skal Schweinsteiger, Lampard og Xabi Alonso spille i den regulære Adidas AdiPURE 11Pro, hvilket de forventes at gøre allerede fra denne weekend.

Du kan forudbestille dit eget eksemplar af AdiPURE 11Pro SL Sort/Rød/Hvid lige her, og vi regner med at den lander i starten af februar.

Hvad synes du om den nye AdiPURE 11Pro SL – og om at det er den letteste kængurulæderstøvle på markedet? Del meget gerne din mening og tanker med os i boksen herunder.