Vi har længe set prototyper af støvlen, men nu er den her: Adidas AdiPURE 11Pro, som er det nyeste skud på stammen af Adidas' AdiPURE-støvler. Læs meget mere om den splinternye, elegante støvle her, hvor du får det første blik på den Sort/Hvide/Lime farvevariant.

Den nye AdiPURE 11Pro Sort/Hvid/Lime har gennemgået en seriøst make-over, og sparker Adidas' 2012 i gang med et brag, og det er helt tydeligt, at Adidas har haft en intention om virkelig at redefinere AdiPURE-kollektionen.

Det markeres straks på 11Pro, da den har fået en af Adidas' helt store nyskabelser på fodboldmarkedet fra 2011, MiCoach, inkluderet. Således kan man ny putte sin MiCoach-chip i sålen på AdiPURE 11Pro, således at man kan tracke sine bevægelser på banen til både træning og kamp.

De tyske giganter lader til virkelig at se et gigantisk potentiale i MiCoach-chippen, og har derfor givet muligheden for at kunne synkronisere sin MiCoach-enheds data med PC/Mac eller iPhone/iPad. Denne data kan analyseres, og endda sammenlignes med venner, holdkammerater eller sågar professionelle fodboldspillere!

Det er dog ikke kun MiCoach-teknologien, der er blevet overført fra Adizero-siloen. Således har man også taget en anden succes, nemlig SprintFrame-sålen, som man udviklede i 2010. Denne sål er tyndere, lettere, samtidig med at der naturligvis er plads til MiCoach-chippen og de aflange, stabilitetsgivende torsionsbarer, som man også ser på Adizero.

Knoppern er dog blevet lidt rundere i forhold til Adizeros, således at eksempelvis vendinger er mere behagelige i 11Pro. Selve konfigurationen er dog bibeholdet, således at der er knopsæt til både acceleration, deceleration, sideværs bevægelser samt stabilitet.

Allerede her er der tale om en pæn mængde ændringer, men 11Pro er ikke færdig endnu. Således er støvlens overdel skiftet fra at være lavet af kængurulæder til at være lavet af Adidas' Tauruslæder. Dette læder er mere holdbart end kængurulæder, og den specielle DuraCoating går støvlens snude ekstremt modstandsdygtig overfor slid – selv efter 5.500 slidtests i laboratorier.

Det midterste af støvlens overdel omkring de famøse 3 striber er dog ikke lavet af skind, men består faktisk af mikrofiber. Dette er lavet for at give en øget stabilitet omkring midterfoden, således at støvlen bliver mere responsiv og samtidig mere komfortabel.

11Pro har takket være den lettere sål og mikrofiberstykket i overdelen faktisk reduceret vægten omkring 30 gram i forhold til AdiPURE IV, da 11Pro vejer sølle 240 gram uden MiCoach-chippen.

Adidas AdiPURE 11Pro Sort/Hvid/Lime er kommet for at blive, og du kan allerede nu forudsbestille den splinternye støvle, så du kan komme til at spille i samme støvler som Bastian Schweinsteiger, Xabi Alonso og Frank Lampard alle spiller i.

Forudbestil AdiPURE 11Pro Sort/Hvid/Lime lige her – kun 1.189 kr.

Hvad siger du til den nye støvle, og er det noget der kunne fange din interesse? Del meget gerne din første reaktion på støvlen med os boksen lige herunder, på Facebook eller Twitter.