Paulo Dybala vælger ikke sine støvle på baggrund af størrelsen på kontrakten og vi elsker det!

08.08.2017

Skrevet af Claus

Siden foråret sidste år, hvor hans kontrakt med Nike udløb, har Paulo Dybala været uden kontrakt og på jagt efter nye støvler. Man må sige, at han er meget omhyggelig når det kommer til hans støvler, fordi han har haft meget travlt med at teste en masse forskellige siloer denne sommer.

Betragt dette som en post der påskønner de spillere, der stadig vælger støvler med hjertet, og ikke med pengepungen. Alt for mange spillere vælger kontrakten med de fleste cifre, og tager slet ikke højde for, om støvlen passer deres fod. Henover sommeren er det blevet mere klart, at Paulo Dybala ikke bruger blackout støvler fra forskellige mærker til at starte en budkrig. Men faktisk fordi han tester forskellige støvler for at se, hvilke han bedst kan lide. I løbet af sommeren har han prøvet tre forskellige mærker og de mange modeller som de tilbyder.

Fortsættes nedenfor.

Han endte 2016/17 sæsonen med et par blackoutet Nike Mercurial Superfly VI som han selv personaliserede med sit personlige logo og denne støvle bruge han det meste af foråret. Men så snart han blev sendt ud sammen med det argentinske landshold begyndte han at teste X 17+ PureSpeed. Derfor troede alle på det tidspunkt, at det næsten var sikkert, at adidas havde sikret sig hans underskrift de næste par år. Jeg var også helt absolut sikker på dette, og det at han skiftede X 17+ PureSpeed ud med X 17.1 med snørebånd igennem træningskampene mod Barca og Paris Saint-Germain, fik mig ikke til at tænke yderligere over det.

I denne weekend gjorde Paulo Dybala noget, som fik os til at skifte vores mening fuldstændigt, da han trådte ind på det hellige græs på Wembley iført et par PUMA One. Noget af en overraskelse, som betyder, at jagten på hans underskrift stadig er i fuld gang. Det er blevet klart, at penge ikke kommer til at påvirke hans tanker og at støvlens kvalitet spiller en væsentlig rolle, når han skal vælge. En nyhed, som gør os støvlenørder hos Unisport meget glade.

Vi ser frem til at se, hvad han ender med at bruge i 2017/18 sæsonen eller om han holder sig til sine blackout støvler i resten af hans karriere.