Julen er ved at komme voldsomt tæt på, men står du og mangler de sidste par gaver er der stadig gode råd at hente. Læs med her, hvor du kan se hvordan du stadig kan nå de sidste gaver fra Unisport.dk inden jul.

Vi har nu desværre passeret den tidsfrist der var for, at vi kan levere inden jul med Post Danmark. Men mangler du de sidste ting, er der stadig mulighed – og vi har tre løsninger til, hvad du kan gøre.

1) Du kan købe et gavekort til Unisport, som både kan bruges i butikken og på www.unisport.dk – og som altid er populært. Når du har købt gavekortet, sender vi dig en email med en PDF-fil af gavekortet – så kan du printe det ud og lægge det under juletræet.

2) Du kan også besøge vores butik på Vesterbrogade 4 i København, som ligger lige over for Tivolis hovedindgang. Butikken holder åben resten af ugen indtil fredag hver dag kl. 10-20.

3) Det er muligt at afhente ordrer på lagervarer på vores lager i Valby, hvilket kan gøres indtil d. 23/12 hver dag i tidsrummet 15-19. Når du bestiller, er det vigtigt at du i check-out processen skriver en kundekommentar, hvor du angiver at varen skal afhentes. Hvordan du gør det, kan du se i videoen herunder.

Du kan altså nå det endnu, og mangler du det sidste kan du endnu få julegaven i hus og sikre den søde julefred. Vi er klar til at hjælpe dig på tlf. 33 25 08 03, live chat og email unisport@unisport.dk, og glæder os til at se dig.