Adidas lancerer en sindssyg eksklusiv Messi 10/10 støvle

08.10.2015

Skrevet af Mathias

Adidas fejrer historiens største nummer 10 med introduktionen af en meget, meget, MEGET limiteret Messi15.1 støvle. Den nye støvle er første release fra en serie, som adidas kommer til at gøre til en årlig tradition, med en ekstremt speciel lancering hvert år den tiende oktober. Få set de nye støvler her.

De her støvler er for sindssyge! Der er absolut ingen tvivl om at det her bliver en af de mest eftertragtede limited edition støvler nogensinde. Der kommer kun 100 par på verdensplan og ud af dem bliver kun 89 sat til salg. Messi og hans Backed by Messi crew skal jo naturligvis lige have et par hver.

Er du helt hooket på den nye adidas Messi 10/10? Selvfølgelig er du det, den er for vild! At få et par bliver dog nok lidt upraktisk medmindre du bor i Barcelona, fordi det er det eneste sted de kommer til at blive solgt, og selv der kommer du til at skulle kæmpe hårdt for at få fingrene i dem. Sæt dig i kø udenfor adidas butikken indtil på lørdag og held og lykke fra os - ville ønske vi kunne være der!

Der er ikke mange støvler som kan matche den argentinske maestro’s Messi15.1 10/10 på eksklusivitet og ærligt hvis du spørger mig, så er der ikke mange der kan matche den på looket heller. Adidas er gået all out på den og for første gang på Messi signaturstøvler kan du få en læder overdel på støvlen, ligesom Messi selv bruger. Awesomeeee!

En fejring af historiens største nummer 10, som udkommer den tiende dag i den tiende måned. Langt de fleste af os bliver nødt til at nøjes med at se støvlerne på fødderne af Messi, men for dem som scorer sig et par venter en af de stærkeste tilføjelser til en støvlesamling og samtidig lidt Instagram berømmelse. Hvad ville du gøre for at få sådan et par til din samling?