Der var som altid gang i de store ligaer i weekenden, og ikke mindst blev El Clasico også spillet lørdag aften. Vi ser på weekendens støvlespots, hvor der er dukket et par interessante blackouts op – og sågar en helt ny farve af Superfly!

I Cagliari kunne man i weekenden se deres anfører, Alessandro Agostini i et par Mizuno Wave Ignitus II Blå/Sort. Italieneren ser altså ud til at være glad for den japanske superstøvle, som med sit Mukaiten-panel kan være en giftig allieret at have med sig – og så ser den super sprød ud samtidig.

I Tyskland havde Wolfsburg-spilleren Dejagah et par gamle Nike Mercurial Vapor Superfly på fødderne i den røde/sølvfarvede variant, som desværre forblev en eksklusiv støvle til de professionelle. Den er dog altid fed at se, og imponerende at Dejagah har holdt fat i støvlen så længe.

Australske Harry Kewell lader til at have fundet sig til rette i sit hjemland, hvor han spiller i Melbourne Victory. I fredags trænede den gamle Liverpool-spiller i et par blackoutede varianter de snart famøse, endnu ikke offentliggjorte nye Adidas AdiPURE-støvler, som rygterne går på skal hedde 11Pro. Noget kunne endvidere tyde på at blackoutet ikke er gået helt efter bogen, da den sorte farve er ved at gå af på snuden og afslører en gul farve indenunder. Interessant? Også i den grad – og du kan naturligvis læse om den nye AdiPURE som et af de første steder lige her på Unisport.dk.

Vender vi tilbage til Tyskland, var et af weekendens mest interessante spots at finde her. I kampen mellem Kaiserslautern og Borussia Dortmund spillede Itay Schechter i et par hidtil usete Nike Mercurial Vapor Superfly III i en lilla/sølv farvevariant – så mon ikke vi snart får den at se?

William Gallas har jævnligt været en gæst i vores støvlespots i kraft af sine stædige optrædener i den første Nike Mercurial Vapor Superfly – nogle gange i gul, andre gange i den blå/mørkeblå/sølvfarvede variant. Den havde han også på i kampen mod Stoke City, som Spurs tabte med 2-1.

Det var dog nær ved, at Adebayor blev helten for Tottenham, og togoleseren scorede da også på straffespark. Det bedrev han i sine nye Adizero miCoach-støvler, som han nu er skiftet til fra sine Adizero Primes.

I England markerer man stadig Gary Speeds alt for tidlige død – og i kampen mod Everton havde Aaron Ramsey fra Arsenal ligesom sin landsmand Gareth Bale valgt at få broderet “RIP GARY SPEED” på sine Adidas AdiPower Predator Sort/Orange SG. En flot gestus, som hylder en af de store walisiske spillere.

I samme kamp var vores skarpe øjne også straks over Mikel Artetas støvlevalg, som faldt os meget i øjnene. Arteta havde nemlig valgt at spille i hvad der ligner et par blackoutede Puma King Finale – og så alligevel ikke. Rygterne svirrer om en letvægtsmodel af King, så måske det er den, Arteta testede?

I vores sidste udgave af støvlespots så vi på Karim Benzema, som spillede i sine gamle Adizero Primes i Blå/Grøn, men nu lader franskmanden til for alvor at have taget Adidas Adizero miCoach Sort/Orange i mikrofiber til sig – om ikke andet spillede og scorede han i den under El Clasico, så mon ikke han napper den næste gang også?

Samme kamp – men her et eksempel på en spiller der har valgt ikke at lave skiftet til de nye Adizeros endnu. Fabio Coentrao holdt trofast ved sine Adizero Lilla/Orange. Måske skal portugiseren først lige spille de nye støvler til?

Vi slutter vores støvlespots af med en anden portugiser, nemlig Cristiano Ronaldo. Vi har tidligere kigget på hans CR7-støvler, og konstateret at det meget vel kunne ligne en forklædt udgave af den Vapor-prototype, han er i gang med at teste. Weekendens billeder giver endnu mere næring til den teori, da profilen og læsten på Ronaldos støvle hverken ligner den vi ser på Vapor VII eller Superfly III – så måske Nike på et tidspunkt har nyt i godteposen til os i form af Vapor VIII?